Вітання з 50-літтям Олегу Колобичу!

Сьогодні, 26-го жовтня, свій 50-літній ювілей відзначає старший викладач кафедри футболу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, багаторічний головний тренер збірної команди нашого закладу вищої освіти, тренер категорії «А» UEFA (Союзу Європейських футбольних асоціацій), тренер дитячо-юнацької футбольної школи ФК «Львів», а головне, порядна і доброзичлива людина та прекрасний сім’янин – Колобич Олег Васильович, який вже без малого три десятиліття працює в рідному Університеті, на рідній кафедрі!

Шановний Олеже Васильовичу, з нагоди Вашого ювілею, Ректорат та увесь колектив Університету висловлюють Вам свої щиросердечні вітання та подяку за багаторічну й високоефективну педагогічно-викладацьку та наукову діяльність й тренерську роботу і вагомий особистий внесок у розвиток футболу в Україні, зокрема, підготовку молодих тренерських кадрів.

Окрема подяка за вірність рідній кафедрі та рідному Університету – закінчивши навчання в нашому закладі вищої освіти у 1995 році, Ви прийняли пропозицію працювати викладачем на кафедрі футболу і успішно продовжуєте це робити до нині. Не можна не згадати й про Ваші успіхи на тренерській ниві – збірна ЛДУФК імені Івана Боберського з футболу під Вашим керівництвом вигравала «золото» Універсіади України та по два рази ставала срібним і бронзовим призером, а також завойовувала титул чемпіона Міністерства освіти і науки України з футзалу серед закладів вищої освіти. Окрім того, з 2018 року Ви на громадських засадах є членом лекторської групи Центру ліцензування Української асоціації футболу за програмами «Диплом-С ФФУ» та «Диплом-В ФФУ» у Федерації футболу Львівської області.

Наочним підтвердженням Вашого професіоналізму та фаховості є й Ваші нагороди та відзнаки: Нагрудний знак Міністерства освіти і науки України «Відмінник освіти України», Почесна грамота Міністерства освіти і науки України, Подяка Федерації футболу України, Грамота Комітету з Фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Подяка Федерації футболу Львівської області.

Вельмишановний Олеже Васильовичу, на превеликий жаль, у цей прохолодний осінній, але сонячний день ми вітаємо Вас з прекрасним піввіковим ювілеєм в неймовірно складний час для усього нашого народу, який на чолі зі Збройними Силами України ось уже 976-й день веде виснажливу героїчну боротьбу за свободу і незалежність та суверенітет і цілісність нашої держави у війні проти ненависних загарбників-рашистів з проклятої усім демократичним світом московії. Тож перш за все бажаємо Вам, зрештою, як і усім нам, мирного неба, витримки та віри в нашу неминучу, а головне, повну перемогу над клятим супостатом, а також мужності, стійкості й міцності духу!

Звісно, бажаємо й міцного-міцного здоров’я ще не на один десяток років, кохання й підтримки в усьому від дружини, любові й радості від доньки, у недалекому майбутньому поповнення в родині та отримання офіційних статусів тестя і дідуся, щирості й поваги від колег по роботі та тренерському цеху, студентів і усіх, хто Вас оточує, а також добробуту і матеріального достатку. Бажаємо й творчих успіхів у педагогічно-викладацькій діяльності, нових досягнень у науковій роботі та тренерських здобутків і яскравих перемог Вашим командам на футбольних полях.

Піввіковий ювілей – це, без сумніву, важлива і солідна дата, яка несе в собі досвід прожитих років і мудрість, накопичену роками. Але це і той вік, коли людина може дозволити собі розслабитися і насолодитися кожною миттю свого життя. Нехай же ці золоті роки принесуть Вам тільки радість і приємні хвилювання від зустрічей з улюбленими людьми, безтурботні думки про завтрашній день, спокій і душевну рівновагу. Бажаємо, щоб доля подарувала Вам ще безліч приводів для радості і щастя! Нехай збудуться усі Ваші заповітні бажання, а найголовніші цілі впевнено приведуть Вас до успіху і нових вершин! Вірте в себе – і усе обов’язково здійсниться!

Народна мудрість каже, що 50-й день народження – це як Вам сьогодні вдруге виповнилося 25. Ви молоді, здорові і повні сил! Тому просто побажаємо Вам щасливо зустріти ще як мінімум парочку 25-літніх ювілеїв, а час від ювілею до ювілею, як то кажуть, проживати на повну: весело, з вогником, заряджаючи навколишній світ своєю
енергією та оптимізмом!

Нехай у Ваших задумах завжди буде мудрість, на роботі – підтримка, вдома – увага та взаєморозуміння, а в серці – світло від людської вдячності. Ще раз бажаємо Вам міцного здоров’я, нових досягнень та успіхів. Нехай завжди, щонайменше аж до сторіччя, Вас супроводжують щаслива зоря удачі та Боже благословення, а у Вашому домі панують любов, злагода й добробут на многая і благая літ!

З ювілеєм Вас, шановний Олеже Васильовичу!
І нехай Господь береже Вас, усіх Ваших рідних та близьких і нашу,
одну на всіх Неньку Україну!

Є у житті ювілеї досить різні…
Та є одна з найкращих дат,
Коли вітають рідні й друзі,
А тобі сьогодні – рівно 50!

Хай життя Ваше квітує цвітом,
І день народження приходить знов і знов.
А доля хай дарує з кожним роком
Міцне здоров’я, щастя і любов!

Хай Мати Божа Вас оберігає
Від зла, хвороби і журби!
Нехай Господь доброти посилає
Сьогодні, завтра і завжди!

Прокрутити вгору