У ЛДУФК відбувся «День відкритих дверей «Абітурієнт – 2023» (Фото, відео)

Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського у четвер, 27-го квітня 2023 року, гостинно відчинив свої двері для майбутніх абітурієнтів. У головному корпусі нашого Університету відбувся «День відкритих дверей «Абітурієнт – 2023».

У межах заходу абітурієнти та їх батьки мали можливість ознайомитись із нашим університетом, його історією та подальшими планами розвитку, оглянути матеріально-технічну базу університету, а також познайомитись із професорсько-викладацьким складом.

Цьогоріч захід відбувався у двох форматах: онлайн на платформі Zoom, а також в офлайн форматі у головному корпусі університету.

В межах заходу відповідальний секретар приймальної комісії, доцент Іван Каратник та заступник відповідального секретаря доцент Володимир Худоба розповіли абітурієнтам загальну інформацію щодо спеціальностей та освітніх програм за якими здійснюється підготовка, а також про особливості вступної кампанії у 2023 році.

Зокрема, наголосили, про терміни вступної кампанії, особливості реєстрації та проходження творчих конкурсів, довели до відома гостей ліцензійні обсяги, вартість навчання, обсяги державного замовленню, спеціальні умови вступу – адже саме ці питання традиційно є найбільш актуальними для абітурієнтів.

У другій частині для відкритих дверей абітурієнти мали змогу познайомитись із деканами факультетів і представниками профільних кафедр університету та задати їм запитання. Загалом у заході взяло участь понад 200 абітурієнтів в офлайн та онлайн форматах.

Прокрутити вгору