Відійшла у засвіти Пригода Ірина Іванівна

Сьогодні, 4-го травня, після важкої хвороби, на 74-му році життя перестало битися серце старшого диспетчера деканату факультету заочної та післядипломної освіти Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського – Пригоди Ірини Іванівни, яка загалом понад три десятки років працювала в нашому Університеті.

Ірина Іванівна з перших днів роботи в нашому Університеті дисципліновано і відповідально ставилася до виконання своїх службових обов’язків і зарекомендувала себе висококваліфікованим фахівцем, справжнім професіоналом своєї справи. При цьому вона завжди доброзичливо та щиро і ввічливо ставилася як до колег по роботі, так й до студентів, тим самим завоювавши повагу та авторитет і в одних, і в других.

Не можна не відзначити людські якості Ірини Іванівни – їй були притаманні доброта, порядність, комунікабельність, гарний настрій, стриманість, вміння керувати своїми емоціями та створювати навколо себе позитивну ауру… А ще вона завжди була готова прийти на допомогу, вислухати та дати насправді мудру пораду практично з будь-якого життєво важливого питання. На жаль, тепер це все вже у минулому…

Ректорат та колектив нашого Університету сумують з приводу смерті Ірини Іванівни та висловлюють щирі співчуття близьким і друзям покійної.

Вічна та світла пам’ять…

P.S. Чин похорону Ірини Іванівни відбудеться у п’ятницю, 5-го травня, о 14:00 з Каплички Голосківського цвинтаря (Збиранка)
за адресою: Львів, вул. Миколайчука, 42.

Прокрутити вгору