Вітання з ювілеєм Коритко Зоряні Ігорівні!

Сьогодні, 21-го травня, ювілей відзначає професор кафедри анатомії та фізіології Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, доктор біологічних наук, авторка / співавторка понад 200 наукових і методичних публікацій, серед яких 17 навчальних і методичних посібників й довідників та понад 60 актів впровадження – Коритко Зоряна Ігорівна – висококваліфікована викладачка і науковець, а головне, доброзичлива, неймовірно комунікабельна, позитивна і завжди привітна Людина з великої літери та красива в усіх значеннях цього слова жінка, яка вже понад чотири десятки років дуже ефективно працює в нашому Університеті!

Шановна Зоряно Ігорівно, з нагоди Вашого прекрасного ювілею Ректорат та увесь колектив Університету висловлюють Вам свої щиросердечні вітання і низько уклінну подяку за багаторічну та високоефективну педагогічно-викладацьку діяльність й наукову роботу і зразкове відношення до своїх професійних обов’язків, а також за вагомий особистий внесок у підготовку молодих кадрів галузі фізичної культури і спорту.

Отримавши диплом про вищу освіту у Львівському національному університеті імені Івана Франка та паралельно отримавши практичний досвід роботи у Львівській обласній клінічній лікарні, Ви з 1981 року й до нині майже незмінно (на прохання керівництва у 2019 – 2020 роках на посаді завідувачки очолювали кафедру фізичної терапії та ерготерапії) працюєте у нашому Університеті. За цей час Ви пройшли шлях від старшого лаборанта кафедри спортивної медицини до професора кафедри біохімії та гігієни, захистили кандидатську і докторську дисертації та отримали спершу наукове звання доцента, а згодом й професора.

За понад чотири десятки років роботи в нашому Університеті Ви зарекомендували себе справжнім професіоналом – чудовим фахівцем, який досконало знає предмет та володіє усіма необхідними знаннями, вміннями й навичками педагогічно-викладацької майстерності. З якнайкращої сторони Ви зарекомендували себе і як науковець. При цьому Ви продовжуєте постійно прогресувати в професійному рості. А найкращим доповненням Вашої фаховості та високого професіоналізму є державні й галузеві відзнаки: Грамоти Львівської обласної державної адміністрації Головного управління освіти і науки та Західного наукового центру НАН України і МОН України, Почесна грамота Національної академії педагогічних наук України, Подяка Міністерства освіти і науки України.

Окрема подяка Вам за те, що Ви є наочним прикладом, як необхідно любити життя, не зважаючи на усі негаразди та складнощі, які в ньому трапляються. Так вже склалася Ваша доля, що Ви пережили дуже багато, як для одної людини та ще й жінки, горя та смутку. Однак Вас це не тільки не зламало, а навпаки, додало психологічної стійкості й сили та впевненості у собі. Не зациклюючись на усіх цих бідах та проблемах, Ви продовжуєте неймовірно любити життя та залишаєтеся багатогранною особистістю, яка постійно прагне пізнавати світ і його цікавинки, а головне, творити добро для інших, як в межах своєї професійної діяльності, так і поза нею. Ми дуже цінуємо Вашу відкритість, щирість та готовність завжди прийти на допомогу і дати мудру пораду практично з будь-якого питання.

Напередодні Вашого ювілею в Україні відзначали День працівника науки. Тож у Вас цими вихідними, як то кажуть, подвійне свято. Однак при цьому ми всі не можемо не пам’ятати, що ось уже 452-й день триває героїчна боротьба нашого народу з клятими орками-рашистами з московії за право самому вирішувати, яким шляхом розбудовувати свою державу і як жити, на якій мові розмовляти та з ким підтримувати партнерські стосунки. Саме тому, вітаючи Вас у цей прекрасний, сонячний весняний день з Ювілеєм, перш за все ми хочемо побажати Вам та зрештою, як і нам усім, мужності й сили духу, а також щоб наші рідні Збройні сили якомога швидше розбили варварів-ординців та відправили увесь русскій мір за тою самою адресою, що й горезвісний крейсер «москву»…

Також, як і годиться на ювілей, ми від усієї душі бажаємо Вам на багато-багато років міцного-міцного здоров’я, любові та підтримки в усьому від рідних, близьких і друзів, поваги й щирості від колег по роботі й усіх, хто Вас оточує. Бажаємо й нових творчих успіхів у педагогічно-викладацькій діяльності та справжніх злетів у науковій роботі, добробуту і матеріального достатку. Нехай у Вашому житті ще буде чимало прекрасних сонячних днів і цікавих пригод.

Зоряно Ігорівно, ось і прийшло ще одне Ваше повноліття! Тож нехай здоров’я буде міцним, життя – цікавим, заможним та активним, а друзі – надійною, великою і дружньою компанією. Нехай душа Ваша не втомлюється мріяти і радіти, серце – любити, а губи – посміхатися. Щасливих та довгих років життя, відданих друзів і море позитиву!!!

На останок мусимо зізнатися, що Ваш нинішній ювілей – свято особливе, адже і Ви самі – Людина дивовижна і для кожного з нас по-своєму дорога й улюблена! Левова більшість працівників нашого Університету знає Вас достатньо давно, аби з упевненістю сказати, що у Вас немає (ну майже немає) недоліків, а є одні лише чудові чесноти – від посмішки до жестів і Ваших вчинків! Тож прийміть наші щирі вітання та побажання нескінченного, сонячного щастя!

З Ювілеєм Вас та многая літа і Божої ласки,
шановна Зоряно Ігорівно!

Сьогодні ювілейну стоптано стежину
Та спокою нема для Ваших ніг,
Бо пройдено життя, лише частину –
Попереду багато ще доріг!

Нехай душа у Вас ніколи не старіє,
На білій скатертині будуть хліб і сіль,
Своїм теплом Вас завжди сонце гріє,
Слова подяки линуть звідусіль!

В житті нехай все буде, що потрібно,
Без чого не складається життя –
Любов, здоров’я, щастя, дружба
Та вічна нестаріюча душа!

Смійтеся більше, та менше сумуйте,
Щораз багатійте, ще краще ґаздуйте.
Хай думи ніколи спочину не знають,
Хай легко, мов крила, добро пригортають!

Живіть до ста років на поміч всім людям.
Здоров’я міцного Вам зичимо щиро,
Ласки від Бога, від людей добра
На многії та щасливії літа!

Прокрутити вгору