Мар’ян Пітин та Іван Каратник – переможці «Відкритого Кубка ректора КПНУ імені Івана Огієнка» з бадмінтону

Відбувся перший «Відкритий Кубок ректора Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка» з бадмінтону серед науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти України. З великою приємністю констатуємо, що почесний трофей завоювала команда Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського у складі професора кафедри теорії спорту і фізичної культури Мар’яна Пітина та доцента кафедри спортивних і рекреаційних ігор Івана Каратника.

У змаганнях взяли участь 12 команд із таких закладів вищої освіти України:

▶ Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка

▶ Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського

▶ Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка

▶ Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника м. Івано-Франківськ

▶ Хмельницький національний університет

▶ Відокремлений структурний підрозділ «Хмельницький політехнічний фаховий коледж національного університету «Львівська Політехніка»

Також в змаганнях прийняли участь представники:

▶ Федерації бадмінтону України

▶ Об’єднаного навчально-тренувального центру Сил підтримки Збройних сил України

Організаторами змагань були працівники факультету фізичної культури та кафедри теорії і методики фізичного виховання Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Нагородження переможців і призерів турніру проводили – декан факультету фізичної культури, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент Іван Стасюк; завідувач кафедри теорії і методики фізичного виховання, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент Юрій Юрчишин та голова комісії з організації та розвитку національних змагань Федерації бадмінтону України Олександр Самсонюк.

Перше місце посіла команда Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського у складі професора кафедри теорії спорту та фізичної культури, доктора наук з фізичного виховання і спорту Мар’яна Пітина та доцента кафедри спортивних і рекреаційних ігор, кандидата наук з фізичного виховання та спорту Івана Каратника.

Друге місце виборола команда Відокремленого структурного підрозділу «Хмельницький політехнічний фаховий коледж національного університету «Львівська Політехніка». Трійку призерів доповнила збірна команда Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка та Федерації бадмінтону України.

Тож вітаємо Мар’яна Петровича та Івана Васильовича з перемогою на звітному турнірі та бажаємо їм міцного здоров’я, щастя, успіхів у педагогічно-викладацькій діяльності й науковій роботі та підкорення нових спортивних висот. Але перш за все дякуємо Збройним силам України за те, що боронять нашу Державу і тим самим дають нам можливість працювати, навчатися, займатися спортом і просто жити!

Слава Україні! Героям Слава!
Все буде Україна!

Прокрутити вгору