Вітання Соколовському Віктору Миколайовичу з 65-літтям!

Сьогодні, 18-го червня, 65-річний ювілей зустрічає начальник відділу технічного забезпечення навчальної роботи Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського – Соколовський Віктор Миколайович – справжній професіонал своєї справи, а головне, просто хороша й добропорядна Людина з великої літери та прекрасний чоловік, батько і дідусь, який вже не один десяток років працює в нашому Університеті!

Вельмишановний Вікторе Миколайовичу, з нагоди Вашого ювілею, Ректорат та увесь колектив Університету висловлюють Вам свої щиросердечні вітання та низько уклінну подяку за багаторічну і високоефективну працю. Впродовж усієї трудової діяльності в нашому виші Ви завжди вирізняєтеся своїм професіоналізмом – фахово виконуєте свої функціональні обов’язки і тим самим не словом, а ділом показуєте молоді, як саме потрібно відноситися до роботи.

Окрема подяка за те, що вже понад три роки, спочатку через коронавірус, а з 24-го лютого минулого року – повномасштабну війну з клятими москалями, Ви та колектив ввіреного Вам відділу технічного забезпечення навчальної роботи, робите усе можливе, а частенько й неможливе, для того, аби студенти і професорсько-викладацький склад нашого Університету мали максимально належні умови для високоякісного проведення навчального процесу як очно, так й дистанційно.

Звісно, вітаючи Вас з прекрасним ювілеєм у цей святковий літній день, ми не маємо морального права забути про вище згадану війну та героїчну визвольну боротьбу українського народу з варварами-рашистами за свободу, незалежність й цілісність нашої держави. Тож в першу чергу бажаємо Вам, зрештою, як і кожному українцеві, якомога швидшої, а головне, повної неминучої нашої Перемоги над путіністами та ненависному усьому демократичному світу русскім міром!

Також, як і годиться на ювілей, бажаємо Вам ще на багато-багато років міцного здоров’я й довголіття, любові та максимальної підтримки у всьому від дружини, дітей й онуків, родинного затишку і поваги від друзів, колег по роботі та усіх, хто Вас оточує. Бажаємо й нових творчих успіхів у роботі та матеріального достатку, а головне, щоденно мати гарний настрій, втілювати у реалії життя свої задуми і продовжувати якомога частіше творити добро! Миру, добробуту та процвітання і нехай кожен день Ваша оселя наповнюється щастям і благополуччям!

65 років життя – це звісно чималий життєвий шлях. Але з іншого боку, не так вже й багато – якихось 25 після перших 40-ка! Та й зрештою, вік – це лише цифри у паспорті, на яких, як вчить народна мудрість та науковці-психологи, головне не зациклюватися… Ніж займатися подібними дурницями і витрачати на них дорогоцінний час, краще просто вести нормальний спосіб життя – звісно, в межах здорового глузду. У Вашому випадку, продовжувати жити так, як ви це робите вже багато-багато років і при цьому якомога довше залишатися самим собою.

А ще народні філософи стверджують, що ювілей – це сума добрих справ, розуму, порядності, совісті, мудрості, веселих днів, друзів, пригод і творчих удач. Тож бажаємо Вам гідно насолоджуватися кожною хвилиною свого життя, на славу відпочивати, передавати свою мудрість і знання наступним поколінням, вірити у свої сили та не переставати мріяти і якомога частіше усіх дивувати.

Нехай молодість в душі у Вас ще гуде, нехай час тікати не поспішає і нехай буде в житті свято та удача велика. Бажаємо, аби доля подарувала Вам ще безліч приводів для радості і щастя! Нехай здійсняться усі Ваші заповітні бажання, а найголовніші цілі впевнено приведуть Вас до успіху і нових вершин! Вірте в себе, вірте в перемогу світла над темінню – і усе обов’язково здійсниться! Благих вістей Вам і ще раз міцного-міцного здоров’я, завзяття невгамовного та удачі безмежної. І нехай цей ювілей в рази зробить Вас бадьорішим, оптимістичнішим, веселішим та багатшим!

З ювілеєм Вас та многая літа, шановний пане Вікторе!

Ваш ювілей – не тільки Ваше свято,
Радіють Ваші рідні й друзі теж.
Тож дозвольте з ювілеєм привітати,
І побажати щиро від душі:

Багато щастя і добра багато,
Хай буде світлим кожен день в житті.
Хай негаразди завжди обминають,
Хай буде легко Вам вперед іти!

Бажаєм успіхів великих у роботі,
Й побільше творчих Вам натхнень.
Нехай минають завжди всі турботи,
І хай приносить радість кожен день!

Хай Бог пошле років іще багато,
Здоров’я, щастя, радості без меж.
Нехай добром наповнюється хата,
Достатком, щирістю і сонячним теплом!

Хай буде вірних друзів в ній багато,
Прихильна доля огорта крилом.
Нехай здійсниться те, що не збулося,
І добре серце не підкориться рокам!

Прокрутити вгору