Вітання з ювілеєм Ільків Оксані Степанівні!

Сьогодні, 6-го липня, ювілей відзначає доцент кафедри інформатики та кінезіології Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, кандидат педагогічних наук, автор / співавтор понад 60-ти наукових і навчально-методичних праць, серед них навчальний і методичний посібники, Ільків Оксана Степанівна – прекрасний фахівець та педагог від Бога, а головне, дуже добра й комунікабельна людина та чудова дружина й мати, яка працює в нашому Університеті два десятки років.

Шановна Оксано Степанівно, з нагоди Ювілею Ректорат та увесь колектив нашого Університету висловлюють Вам свої щиросердечні вітання та низько уклінну подяку за багаторічну сумлінну й високоефективну працю. За час педагогічно-викладацької роботи у нашому виші, а це вже два повних десятиліття, Ви однозначно зарекомендували себе, як висококваліфікований спеціаліст – справжній професіонал своєї справи, тим самим заслуживши авторитет і повагу як серед колег по роботі, так й серед студентів. Окреме спасибі за Вашу плідну й високоефективну працю над cтворенням і оновленням електронної бази даних Всеукраїнського реєстру спортивних споруд Львівської області.

Не можна не відзначити й Ваші особистісні якості – людяність, доброзичливість, чуйність, порядність, а також неймовірне вміння створювати довкола себе позитивну ауру та перетворювати прості робочі будні на свято життя. Ви – справжня душа колективу! Тож нині просто неможливо без Вас уявити як кафедру інформатики та кінезіології, так й загалом колектив нашого Університету.

На превеликий жаль, шановна Оксано Степанівно, вітаючи Вас з ювілеєм, ми не можемо не згадати, що нині триває уже 498-й день героїчної боротьби Збройних Сил України та усього нашого народу проти рашистських загарбників. Тож перш за все бажаємо Вам мирного неба, витримки і віри в нашу неминучу Перемогу над клятим супостатом з московії, стійкості та міцності духу!

Звісно, бажаємо й міцного-міцного здоров’я ще не на один десяток років, щирої любові й підтримки у всьому від чоловіка, синів і невісток, родинного затишку і поповнення в родині найближчим часом та отримання такого жаданого статусу Бабусі. Бажаємо й людської поваги і щирості від усіх, хто Вас оточує, успіхів у педагогічно-викладацькій діяльності та науковій роботі, а також удачі, добра і матеріального достатку.

Нехай кожен Ваш день починається з радісної усмішки, фізичних вправ і ласкавого погляду найрідніших! Приємних й бадьорих прогулянок по алеях парку в будь-яку погоду і пору року, здорового харчування і простого жіночого щастя! Нехай прожиті роки будуть не відміткою віку, а всього лише стажем мудрості і досвіду. Нехай поруч з Вами завжди ходить удача, нехай для Вас постійно світить сонце щастя і добра!

Також хочемо побажати широких можливостей для задоволення всіх потреб і бажань. Хай здоров’я Вас не підводить, а настрій завжди залишається прекрасним. Нехай близькі люди завжди будуть поруч, а успіх супроводжує в усьому. Бажаємо, щоб Ваше життя було наповнене чудовими подіями і повною гамою приємних відчуттів! Нехай міцне здоров’я дозволить відчувати все нові і нові враження від привітних зустрічей, подорожей і пригод. Бажаємо Вам підтримки близьких, душевного спокою і багато радості!

Хай Матінка Божа Вам всяк час помагає, а незгоди й невдачі Вашу хату минають стороною. Бажаємо не знати бід, смутку й печалі. І нехай іще багато-багато літ Вас щоденно надихають світлі далі. Нехай здоров’я і щастя будуть з Вами завжди у змові. Сонця, неба, достатку Вам і, звичайно, любові! Нехай все у житті складається виключно за Вашим сценарієм!

З Ювілеєм Вас і многая літа, шановна Оксано Степанівно!
І нехай Всевишній береже Вас та Ваших рідних й близьких і нашу рідну Неньку Україну!

За роками рік життя невпинно лине,
Дарує весен веселковий час.
У цю прекрасну ювілейну днину
Вітання щирі Ви прийміть від нас.

Бажаєм квітів і пісень,
Від друзів – щирих привітань,
А зірки хай принесуть
Здійснення усіх бажань!

Від сонця – світла і тепла,
Щоб доля щедрою була.
І не спинити часу лік,
Нехай щастить весь довгий вік!

Нехай для Вас ніколи не згасає сонце,
Нехай не віють у душі вітри.
Хай жито на столі і Бог на небі
Вас завжди рятують від біди!

Бажаємо здоров’я Вам міцного,
Молодечої сили, як в добрі часи,
Веселої пісні, дотепного жарту
І щастя земного з води і роси!

Прокрутити вгору