Вітання з 55-літтям Виноградському Богдану Анатолійовичу!

Сьогодні, 18-го липня, свій 55-літній ювілей відзначає завідувач кафедри стрільби та технічних видів спорту Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, Відмінник освіти України, професор, доктор наук з фізичного виховання і спорту, майстер спорту зі стрільби з лука, автор / співавтор близько 200 наукових та методичних праць, серед яких монографії, посібники, науково-методичні рекомендації, патенти на відкриття, авторські свідоцтва, наукові праці у провідних міжнародних журналах – Виноградський Богдан Анатолійович, який вже три десятиліття працює в нашому Університеті!

Шановний Богдане Анатолійовичу, з нагоди Вашого ювілею, Ректорат та увесь колектив Університету висловлюють Вам свої щиросердечні вітання та низько уклінну подяку за багаторічну високоефективну педагогічно-викладацьку і наукову діяльність та вагомий особистий внесок у підготовку молодих кадрів нашої галузі та розвиток стрільби з лука в Україні. Отримавши диплом про вищу освіту в стінах нашого вишу, Ви майже усю свою трудову діяльність присвятили роботі на рідній кафедрі та служінню alma mater, зарекомендувавши себе, як висококваліфікований професіонал, що чудово поєднує теорію з практикою.

Впродовж трьох десятків років Ви пройшли шлях від викладача до завідувача кафедри стрільби та технічних видів спорту, почергово успішно закінчили навчання в аспірантурі й докторантурі, захистили кандидатську та докторську дисертації, здобули вчену ступінь кандидата педагогічних наук і доктора наук з фізичного виховання й спорту, отримали вчене звання доцента і професора. При цьому немає жодних сумнівів, що Ваш потенціал ще далеко не вичерпаний.

Свідченням Вашого справжнього професіоналізму є й державні та галузеві нагороди й відзнаки – нагрудний знак Міністерства освіти і науки України «Відмінник освіти України», Почесна грамота Державного комітету з питань фізичної культури і спорту, Подяка Міністерства освіти і науки України (2015), Подяка Національного олімпійського комітету України, Почесна грамота Національної академії педагогічних наук.

Не можна не сказати й про Вашу активну громадянську позицію – Ви справжній патріот України, який у цей однозначно найважчий та доленосний час в історії нашої Держави, чим може допомагає Збройним Силам України та на своєму місці робить усе заради нашої спільної неминучої Перемоги над варварами з клятої усім демократичним світом московії.

Тож вітаючи Вас з Ювілеєм у цей літній сонячний день, перш за все бажаємо Вам мирного неба, витримки і віри в нашу Перемогу, стійкості та сили духу! Звісно, як годиться в такий день, бажаємо й міцного-міцного здоров’я ще не на один десяток років, кохання й підтримки в усьому від дружини, любові та якомога більше радості від сина, поваги і щирості від усіх, хто Вас оточує, а також нових творчих звершень у педагогічно-викладацькій діяльності і науковій роботі та матеріального достатку й добробуту.

Добра, миру і процвітання Вам у всьому. Нехай кожен день Ваша оселя наповнюється щастям і благополуччям! Бажаємо, аби доля подарувала Вам безліч приводів для радості і щастя! Нехай здійсняться усі Ваші заповітні бажання, а найголовніші цілі впевнено приведуть Вас до успіху і нових вершин! Вірте в себе – і усе обов’язково здійсниться!

Тож будьте здорові й надалі та продовжуйте вести активний спосіб життя. Нехай енергія б’є ключем і хай не знає болю ні тіло, ні душа, нехай яскравим вогнем надії освітлюється Ваш подальший життєвий шлях, а неймовірне тепло для серця дарує любов і турботу близьких Вам людей. Радійте, насолоджуйтеся життям і завжди багато посміхайтеся!

Бажаємо Вам жити довго та щасливо, щоб кожен Ваш новий день був схожий на диво! Хай син, а в майбутньому невістка й онуки приносять Вам радість, а старість забуде дорогу до Вашої хати. Живіть у здоров’ї, у щасті, у силі, а літа хай проти Вас як можна довше будуть безсилі і щоліта зозуленька хай кує Вам «многая, многая, многая літа!».

З ювілеєм Вас та многая літа, шановний Богдане Анатолійовичу!
І нехай Господь береже Вас, Ваших рідних та близьких
і нашу одну на всіх Неньку Україну!

55… Що тут сказати? – Кругла дата!
Ми щиро хочем побажати,
Щоб Вас минали хмари й дим,
Щоб Ви завжди були молодим!

Щоб були, як нині, серед нас,
Щоб не схилялися в цей час
Ні в ночі темній, ні в імлі,
На нашій змученій землі!

Ніхто не знає, що чекає завтра.
Зірки, хоч відають, мовчать на видноколі.
Тож проживіть усі прекрасні дні
По вінця повні у щасливій долі!

Нехай Вам легко сходить час робочий
Й спокійні будуть Ваші вихідні.
Хай щастям сяють Ваші добрі очі
І сонцем радують всі дні!

Хай доля Вас не полишає –
На добру путь благословляє.
Живіть в любові без біди
Сьогодні! Завтра! І завжди!

Прокрутити вгору