Вітання з Днем тренера!

Сьогодні, 19-го липня, в Україні відзначають День тренера – неймовірно важливої людини для кожного спортсмена. Його здатність навчити, знайти персональний підхід, зуміти підтримати у важкі хвилини, десь допомогти побороти лінь, втому, перейти бар’єр, який стоїть на шляху до спортивних перемог завжди високо цінувалися як спортсменами-аматорами, так і професіоналами. Образ цієї людини завжди знаходиться поряд під час тренувань та зберігається в пам’яті людей на все життя. Тренер є мотиватором, який вірить у спортсмена та вміє вчасно підбадьорити. Тож з нагоди Дня тренера Ректорат та увесь колектив Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського щиро вітають усіх причетних з професійним святом!

Щороку День тренера в Україні відзначається 19-го липня. Дата свята вибрана на честь 19-го липня 1996 року, коли 27 років тому Україна в далекому американському місті Атланта вперше взяла участь в літніх Олімпійських іграх – головному спортивному змаганні людства сучасності, як незалежна держава.

Тренер – найважливіша фігура у підготовці спортсмена. Він вчить розуміти та відчувати своє тіло, розвивати силу волі, досягати спортивних результатів. У скрутній ситуації тренер завжди допоможе порадою, скоригує режим вихованця та підбадьорить у разі невдачі.

Вітаючи Вас з Днем тренера, бажаємо міцного здоров’я, невгасимого ентузіазму, стійкості, сили духу, терпіння і талановитих вихованців! Великих досягнень і перемог Вам і Вашим учням та командам на всіх спортивних і життєвих стартах! Також хочемо побажати не втомлюватися ділитися своїми вміннями та енергією з підопічними, вирощувати нових чемпіонів, бути найкращим наставником у їхньому житті. Нехай міцне здоров’я буде Вашою опорою та знаряддям для досягнення нових вершин!

Нехай Ваші учні пишаються Вами, нехай приклад беруть і прагнуть досягти тих же вершин, а згодом і перевершити. Виховуйте зі своїх підопічних, людей, особистостей, чия воля і сила ніколи не дадуть їм здатися і опустити рук без боротьби. А вам бажаємо не зламатися від вітрів життя, а дивитися уперед і сміливо вірити у свою перемогу над усіма неприємностями та завжди бути на першому місці!

Слава українським тренерам! Все буде Україна!

З Днем тренера ми Вас вітаємо,
Щасливих й довгих літ бажаємо.
Нехай досягнення вражають,
Спортсмени Вас не забувають!

Людина Ви добра й чуйна,
А тренер Ви – ну хоч куди!
Тож досягнень зичимо багато
На шляху до своєї мети!

Хай підопічні Ваші вдячні будуть
За настанови і поради.
Перемоги хай нові здобудуть,
І хай Вам завжди раді будуть!

Прокрутити вгору