Новий сезон-2023/2024 УПЛ футболісти «Руху» розпочнуть домашньою грою проти луганської «Зорі»

Команда ФК «Рух», в складі якого грає низка студентів Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, а тренерських штаб сформовано повністю з випускників нашого вишу, національний чемпіонат серед клубів Української Прем’єр-ліги сезону-2023/2024 розпочне домашнім поєдинком проти луганської «Зорі». Протистояння підопічних Віталія Пономарьова з бронзовим призером попереднього чемпіонату розпочнеться о 15:00 в суботу, 29-го липня, на полі стадіону «Арена Львів».

Опісля зустрічі із «Зорею» «Рух» прийматиме у рідних стінах полтавську «Ворсклу». Зазначимо, що у перших шести турах «рухівці» зіграють на стадіоні «Арена Львів» аж п’ять поєдинків – у гості до «чорно-жовтих» також завітають «Колос» з Ковалівки, СК «Дніпро-1» та харківський «Металіст 1925». Гра з чинним чемпіоном України донецьким «Шахтарем» у восьмому турі теж буде домашньою для «Руху».

У першій частині чемпіонату, окрім дев’яти домашніх зустрічей, на «рухівців» чекає і шість виїздів – на ігри з «Поліссям» із Житомира, черкаським ЛНЗ, криворізьким «Кривбасом», «Вересом» з Рівного, одеським «Чорноморцем» та столичним «Динамо». Грою з киянами команда Віталія Пономарьова закриватиме перше коло чемпіонату.

Прокрутити вгору