Захищаючи Україну від російських окупантів, загинув Володимир Лашин – випускник ЛДУФК імені Івана Боберського

Боронячи рідну землю від рашистсько-фашистської орди з московії, на 41-му році життя загинув випускник спортивного факультету Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, кандидат в майстри спорту зі стрільби з лука Володимир Лашин.

Володимир Лашин народився у Львові 13-го травня 1983 року. Навчався у середній загальноосвітній школі № 84 імені Блаженної Йосафати Гордашевської. Отримавши атестат про середню освіту, поступив у Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського, був студентом кафедри стрільби та технічних видів спорту.

Після закінчення навчання в нашому Університеті, проходив військову службу у лавах Національної гвардії в Харкові.

Спершу працював у приватному підприємстві «Рекламна агенція «Прес-Тайм», а згодом займався приватним підприємництвом. Упродовж останнього періоду працював у товаристві з обмеженою відповідальністю «Науково-виробниче підприємство «Техноваги». У вільний час захоплювався рибальством, а також тренувався й виступав на змаганнях зі стрільби з лука.

З початком повномасштабного вторгнення москалів на українську землю, став на захист Батьківщини до лав територіальної оборони. Боровся із загарбниками на східному напрямку у складі 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Виконуючи чергове бойове завдання, загинув 1-го серпня поточного року. Поховали Воїна на Личаківському кладовищі.

У Володимира Лашина залишилися батьки, дружина, двоє синів та сестра.

Слава Герою! Герої не вмирають!

Прокрутити вгору