Вітання з ювілеєм Іваночко Вікторії Валеріївні!

Сьогодні, 20-го серпня, ювілей відзначає доцент кафедри фітнесу та рекреації Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, заступник декана факультету фізичної терапії та ерготерапії, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, автор понад 100 наукових і навчально-методичних праць, серед них три посібника з грифом Міністерства освіти і науки України, кандидат в майстри спорту з художньої гімнастики Іваночко Вікторія Валеріївна – завжди доброзичлива, привітна і чуйна Людина з великої літери та по-справжньому красива в усіх значеннях цього слова Жінка!

Шановна Вікторіє Валеріївно, у цей прекрасний літній день, з нагоди Вашого ювілею Ректорат та увесь колектив нашого Університету висловлюють Вам свої низько уклінні вітання і щиросердечну подяку за вагомий особистий внесок у підготовку молодих спеціалістів галузі й багаторічну сумлінну працю, упродовж якої Ви зарекомендували себе висококваліфікованим фахівцем – завжди якісно, своєчасно й добросовісно, як і належить справжньому професіоналу своєї справи, виконуєте функціональні обов’язки. При цьому завжди ввічливо і дуже доброзичливо ставитеся як до колег по роботі, так й до студентів, тим самим заслуживши і в одних, і в других авторитет та повагу. Окреме спасибі за сумлінну роботу на посаді заступника декана факультету фізичної терапії та ерготерапії.

Вітаючи Вас з прекрасним ювілеєм у цей теплий, сонячний день, на жаль, ми не маємо морального права не згадати про те, що ось уже 543-й день Збройні Сили України та увесь наш народ ведуть героїчну боротьбу за свободу і незалежність та цілісність й суверенітет нашої держави у війні проти рашистсько-фашистської орди варварів з московії. Тому в першу чергу бажаємо Вам, як зрештою і нам усім, мирного неба, сили духу й незламності та якомога швидшої, а головне, повної перемоги над клятим і ненависним усьому цивілізованому світу «русскім міром»!

Звісно, як годиться на ювілей, від усієї душі бажаємо Вам й на багато-багато років міцного здоров’я, справжньої любові та максимальної підтримки в усьому від рідних і близьких, родинного затишку, поваги і щирості від друзів та усіх, хто Вас оточує, достатку й добробуту, а також плідних і цікавих, але водночас спокійних трудових буднів та нових творчих успіхів у педагогічно-викладацькій діяльності та науковій роботі.

Нехай всі заповітні мрії здійсняться в цей ювілей, нехай багато світлих митей його супроводжують, щоб Ви були щасливою по життю! А вік нехай залишається лише цифрою в паспорті, нехай душею веселої дитини та серцем закоханої юності живе, як і раніше, Ваша натура! Нехай яскраві фарби життя не тьмяніють, нехай Вами керує любов, а доля щодень дарує Вам безліч приводів для радості і щастя!

У цей святковий день хочемо Вам побажати щасливого сьогодні і радісного завтра, красивих мрій і обов’язкового їх здійснення! Хай кожен новий день буде сповнений гарним настроєм, душевними зустрічами і плідною працею. Ще раз гарного Вам здоров’я і позитивного духу, багато-багато щасливих днів і максимальних порцій бадьорого настрою. А ще нехай з Вами завжди будуть поряд рідні й близькі, приносячи у Ваш будинок незабутні емоції та душевну теплоту.

Нехай кожна приємна миттєвість надихає Вас до щирих посмішок і радісних почуттів. Хай кожна близька і дорога людина стає для Вас джерелом мотивації і натхнення. Нехай кожна сторінка у Вашому житті буде цікавою і особливою завдяки цінностям, вчинкам та мріям. Хай здійснюються всі Ваші побажання й очікування. Нехай яскравими і насиченими будуть усі подальші роки Вашого життя!

Щоденної Вам Ангельської опіки та многая літа,
шановна Вікторіє Валеріївно!

Щиро вітаємо зі святом урочистим,
Дякуємо Богу, що Ви є на землі.
Хай над Вами небо буде чисте,
Радісно на серці, повно на столі.

Хай життя квітує цвітом,
І день народження приходить знов і знов,
А доля хай дарує з кожним роком
Міцне здоров’я, щастя і любов!

Хай стелиться життя розмаєм
І хилить щастя повен цвіт.
Ми від душі Вам бажаєм
Здоров’я міцного і многая літ.

Хай Мати Божа Вас оберігає
Від зла, хвороби і журби!
Нехай Господь доброти посилає
Сьогодні завтра і завжди!

Прокрутити вгору