Студенти ЛДУФК – учасники круглого столу «Формування потенціалу розвитку сфери гостинності під час воєнного стану»

У Чернівецькому торговельно-економічному інституті Державного торговельно-економічного університету напередодні, 23-го листопада, відбувся круглий стіл «Формування потенціалу розвитку сфери гостинності під час воєнного стану», учасником якого була академічна спільнота Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

На круглому столі зібрались молоді науковці, здобувачі усіх рівнів вищої освіти із Державного торговельно-економічного університету, Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, Донецького національного університету економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського, Вінницького торговельно-економічного фахового коледжу ДТЕУ, Чернівецького фахового коледжу бізнесу та харчових технологій, Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ.

Мета круглого столу – ознайомитись з досвідом роботи підприємств сфери гостинності в умовах воєнного стану, провести аналіз потенціалу розвитку сфери гостинності під час війни, обговорити стратегії роботи закладів, визначити напрямки подальшого відновлення та розвитку.

Наш Університет представила студентка другого курсу РВО «Магістр» спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Роксолана Калитин (науковий керівник – завідувач кафедри готельно-ресторанного бізнесу, професор Марія Паска) із доповіддю на тему «Конкурентоспроможність ресторану-крамниці «Вино і м’ясо» у м. Львів».

Незважаючи на важкі воєнні часи, круглий стіл пройшов на високому рівні, із дискусією, обговоренням та підведенням підсумків.

Щира подяка за ініційовану академічну мобільність Василю Кифяку – доктору економічних наук, професору, заступнику директора з науково-методичної роботи, міжнародних зв’язків; Каріні Паламарек – кандидату технічних наук, доценту, завідувачу кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу; особлива вдячність модератору круглого столу Любові Струтинській – старшому викладачу кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ.

Все буде Україна!

 

Назад

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ