12 травня у ЛДУФК відбудеться зустріч з Іриною Фаріон

Рівно за тиждень, 12-го травня, у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського відбудеться зустріч студентів та працівників нашого вишу з професором кафедри української мови Національного університету «Львівська політехніка», доктором філологічних наук Іриною Фаріон.

Зустріч з педагогом, філологом, науковцем, блогеркою, політичною та громадською діячкою Іриною Фаріон відбудеться у п’ятницю, 12-го травня, в аудиторії №312 нашого Університету. Початок заходу – о 15:00.

Зазначимо, що минулого тижня студенти ЛДУФК імені Івана Боберського були серед учасників інтелектуального проекту «Ген українців», який вела Ірина Фаріон.

Подія, що відбулася в Malevich Concert Arena у вигляді відкритої розмови, була спрямована на розвиток національної свідомості українців та на вивчення історичних цінностей рідної мови, що є нашим «кордоном» і «зброєю».

Після цікавого інтерв’ю студенти мали нагоду поставити запитання Ірині Фаріон – науковиці, авторці десятка монографій, мовознавці, яка з початку війни змінила погляди багатьох людей.

Під час спілкування наші студенти почерпнули багато знань з історії нашої країни, а також змогли глибше з’ясувати для себе низку теперішніх історичних подій.

Прокрутити вгору