13-го травня розпочнеться опитування щодо якості освітньої діяльності у ЛДУФК імені Івана Боберського

Відповідно до Положення про організацію опитування щодо якості освітньої діяльності у Львівському державному університету фізичної культури імені Івана Боберського та згідно з розпорядженням ректора нашого Університету Ярослава Свища від 07.05.2024, з метою покращення освітнього процесу Комісія з моніторингу якості освіти (голова – професор Аліна Передерій) проводить опитування здобувачів освіти усіх спеціальностей першого (бакалаврського), другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти щодо якості викладання навчальних дисциплін.

Опитування проводиться з понеділка, 13-го травня поточного року, в онлайн режимі. Відповідні покликання розміщено на сторінці Комісії з моніторингу якості освіти на офіційному сайті Університету в розділі «Анкетування».

Просимо усіх здобувачів освіти бути активними та небайдужими. Результати опитування важливі для вдосконалення якості навчання в нашому Університеті.

Комісія з моніторингу якості освіти звертається також до представників студентського самоврядування, до усіх викладачів та адміністрації максимально сприяти проведенню опитування, інформуванню студентів щодо важливості організації таких заходів в сучасній системі вищої освіти.

Прокрутити вгору