Аліна Лучкевич, Максим Кадикало та Іван Петрів посіли другі місця на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності 024 «Хореографія» 2023/2024 навчального року

Упродовж тижня, з 10-го по 17-те квітня поточного року, відбувалось анонімне рецензування та презентація наукових досліджень, представлених закладами вищої освіти України на Всеукраїнський конкурс-захист студентських наукових робіт. За його підсумками другі місця посіли троє студентів кафедри хореографії та мистецтвознавства Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського – Аліна Лучкевич, Максим Кадикало та Іван Петрів.

Оцінювання проводило поважне журі, що складалося з 15-ти представників професорсько-викладацького складу закладів вищої освіти України за спеціальністю 024 «Хореографія». Від нашого ЗВО у складі журі працювала завідувачка кафедри хореографії та мистецтвознавства, професор Валентина Сосіна. На конкурс загалом було представлено 44 найкращих студентських наукових робіт, які були оцінені у трьох номінаціях: бакалаврські, магістерські та аспірантські дослідження.

Після попереднього оцінювання студентських наукових робіт п’ятьма експертами, студенти мали можливість представити свої здобутки на конференції, що тривала два дні. Серед студентів кафедри хореографії та мистецтвознавства Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського можливість виступити була надана чотирьом студентам факультету педагогічної освіти:

Аліні Лучкевич (ІІІ курс, науковий керівник – професор, Народна артистка України Ірина Мазур)

Максиму Кадикало (IV курс, науковий керівник – професор, кандидат педагогічних наук Валентина Сосіна)

Івану Петріву (V курс, науковий керівник – професор, доктор наук мистецтвознавства Роман Одрехівський)

Богдану Василенку (V курс, науковий керівник – професор, кандидат педагогічних наук Валентина Сосіна)

Теми доповідей студентів були дуже різноплановими і свідчили про багатогранну діяльність кафедри. У підсумку, згідно із рішенням журі, Аліна Лучкевич, Максим Кадикало та Іван Петрів посіли другі місця.

Вітаємо наших студентів – Аліну Лучкевич, Максима Кадикало та Івана Петріва, а також їхніх наукових керівників з другими місцями, які вони посіли серед бакалаврів і магістрів України за спеціальністю 024 «Хореографія» та бажаємо їм здоров’я, щастя, успіхів у навчанні та нових наукових досягнень.

Прокрутити вгору