Андрій Вовканич – учасник IV Міжнародної наукової конференції у Дубаї «Спорт для сталого розвитку та розбудови миру» (Фото)

У Дубаї (Об’єднані Арабські Емірати) впродовж трьох днів, з 5-го по 7-е вересня поточного року, відбулася IV Міжнародна наукова конференція Арабської асоціації спортивної психології «Спорт для сталого розвитку та розбудови миру». У її роботі, на запрошення голови асоціації професора Надхіма Аль-Ваттара, взяв участь професор Андрій Вовканич – виконувач обов’язків декана факультету терапії та реабілітації Львівського державного університету імені Івана Боберського.

Він як запрошений доповідач виголосив доповідь на тему «Програма з фізичного виховання для школярів з розладами аутичного спектру», підготовану колективом авторів у складі – Іванна Боднар, Алі Хамаде, Оксана Петрусенко, Андрій Вовканич.

Окрім того, на пленарному засіданні прозвучали доповіді голови Європейської федерації спортивної психології професора Мауріціо Бертолло «Оптимізація змагальної діяльності та добробут у спорті», професора німецького спортивного університету у Кельні Маркуса Рааба «Індивідуалізована діагностика змагальної діяльності у спорті – як нам приймати кращі рішення» та професора Університету Газі (Туреччина) Танера Бозкуша «Міжкультурний діалог і народні танці у розбудові миру в світі».

У дводенних секційних засіданнях взяло участь понад 50 науковців з Єгипту, Іраку, Йорданії, Об’єднаних Арабських Еміратів, Саудівської Аравії. У кулуарах конференції було проведено ряд зустрічей з питань налагодження наукових контактів з колегами з Європи та Азії.

Прокрутити вгору