Давид Біргер – срібний призер чемпіонату світу-2023 з натурального бодібілдингу WNBF

В американському місті Сіетл завершився чемпіонат світу 2023 року з натурального бодібілдингу WNBF, в якому у складі національної збірної команди України взяв участь й львів’янин Давид Біргер – студент другого курсу кафедри атлетичних видів спорту (завідувач – доцент, кандидат наук з фізичного виховання та спорту Федір Загура) Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

На планетарному форумі з натурального бодібілдингу WNBF в Сіетлі українець Давид Біргер захищав спортивну честь синьо-жовтого прапора у легкій ваговій категорії. У підсумку другокурсник факультету фізичної культури і спорту нашого закладу вищої освіти став віце-чемпіоном і на церемонії нагородження зійшов, відповідно, на другий, «срібний» щабель медального подіуму.

Зазначимо, що для участі в чемпіонаті світу-2023 Давид здобув карту WNBF PRO, взявши участь та виборовши перемогу в середній ваговій категорії І турніру з натурального бодібілдингу, що відбувся у столиці Польщі Варшаві 29-го жовтня нинішнього року.

Вітаємо Давида Біргера з успішним виступом на чемпіонаті світу в Сіетлі та бажаємо міцного здоров’я, особистого щастя, успіхів у навчанні та нових гучних перемог на найпрестижніших міжнародних змаганнях континентального і планетарного рівнів!

Слава Україні! Героям Слава!
Все буде Україна!

Прокрутити вгору