Дмитро Щербатюк, Вікторія Полийчук та Олександр Чакалов – золоті медалісти Командного чемпіонату України-2024 з бадмінтону (Фото)

Упродовж чотирьох днів, з 13-го по 16-те червня поточного року, в Києві відбувся Командний змішаний чемпіонат України з бадмінтону – Суперліга-2024. Представники Львова були в складі двох команд – «Dream Team, ми з Україною» та ДЮСШ №1 м. Львова.

В складі команди «Dream Team, ми з Україною» виступали Віталій Конов, Артем Почтарьов, Олександр Чакалов, Олександр Чирун, Дмитро Щербатюк, Марія Александрова, Раія Альмалаха, Софія Бєлобровчук, Софія Лаврова, Вікторія Полийчук.

Студенти нашого закладу вищої освіти Дмитро Щербатюк (факультет фізичної культури і спорту), Вікторія Полийчук (факультет терапії та реабілітації), аспірант Олександр Чакалов своїми перемогами долучилися до переможного золотого подіуму разом з командою у Суперлізі 2024 року.

Зазначимо, що команда «Dream Team, ми з Україною», яка об’єднала гравців із Києва, Львова та Харкова, у підсумку не віддала суперникам жодного матчу.

Команду новоспечених чемпіонів України до звітного турніру готували тренери Анна Крючкова і Михайло Стерін (обоє – Харків) та львів’янка Оксана Гречанюк – випускниця нашого університету, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент, яка впродовж багатьох років працювала в нашому закладі вищої освіти.

Срібним призером Командного змішаного чемпіонату України 2024 року стала команда «Незламні» (Харківська область), а бронзовим – команда «Дніпро-ОШВСМ». Загалом в Суперлізі 2024 року прийняло участь 11 команд: Київ, Дніпро, Харків, Одеса, Львів, Лисичанськ, Чернігів, Хмельницький, Кам’янець-Подільський, Рівне, Миколаїв.

Додамо, що з усіма результатами Командного змішаного чемпіонату України
2024 року з бадмінтону можна ознайомитися
ЗА ПОСИЛАННЯМ

Прокрутити вгору