Христина Погранична – найкраща спортсменка Львівщини за підсумками вересня 2024 року

Магістрантку першого року навчання факультету педагогічної освіти Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, майстра спорту України міжнародного класу Христину Пограничну обрано переможницею спортивного вересня 2024 року на традиційному щомісячному голосуванні членів виконкому Відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області.

Минулої неділі, 29-го вересня поточного року, 21-річна львівська спортсменка Христина Погранична у складі команди «Школа Дерюгіних» стала срібною призеркою клубного чемпіонату світу-2024 з художньої гімнастики «Aeon Cup 2024», що завершився у Токіо. В столиці Японії партнерками Христини по команді були Таїсія Онофрійчук і Таїсія Редька.

Найкращим тренером Львівщини у вересні-2024 стала наставниця Христини – заслужений тренер України Ірина Руда – кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент кафедри гімнастики нашого закладу вищої освіти.

Вітаємо Христину та пані Ірину з високим визнанням олімпійської спільноти Львівщини і бажаємо міцного здоров’я, щастя та нових спортивних звитяг на найпрестижніших змаганнях континентального і планетарного рівнів!

 

За матеріалами сайту Відділення НОК України у Львівській області

Прокрутити вгору