Ірина Мостова приймає вітання з ювілеєм!

Сьогодні, 10-го березня 2024 року, ювілей відзначає фахівець першої категорії по роботі з архівними документами Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, дуже добра й комунікабельна людина та чудова дружина й мати, яка багато років працює в нашому Університеті – Мостова Ірина Романівна!

Шановна Ірино Романівно, з нагоди Вашого ювілею Ректорат та увесь колектив нашого Університету висловлюють Вам свої щиросердечні вітання та уклінну подяку за багаторічну сумлінну працю, упродовж якої Ви зарекомендували себе, як справжній професіонал, тим самим заслуживши авторитет і повагу.

Нехай ця чудова дата стане приводом, щоб усі могли сказати Вам безліч теплих і щирих слів, побажати здоров’я та щастя, довгих і чудових років життя, сповнених радості спілкування з близькими людьми і друзями, цікавих подій і зустрічей, незабутніх подорожей, гармонії та тепла.

У цей чудовий день від щирого серця зичимо Вам здійснення всіх бажань. Нехай у Вашому домі завжди панують любов та взаєморозуміння, а невдачі обходять стороною. Нехай найкращим подарунком будуть позитивні емоції, які оздоблюють життя яскравими моментами та новими можливостями. Щиро бажаємо, щоб кожен день приносив стільки ж прекрасних променів щастя, скільки Ви отримаєте сьогодні від тих, хто Вас любить і Вами захоплюється!

Нехай життя буде безперервним струмочком чудових миттєвостей. Бажаємо назад озиратися тільки з гарними спогадами, вперед дивитися з упевненістю у власних силах і доброю надією, а тепер залишатися такою ж неймовірно мудрою, красивою і зворушливою людиною з люблячим серцем і відкритою душею!

Божого благословення Вам, Вашій родині і всій нашій Україні!

З Ювілеєм Вас та многая літа, шановна Ірино Романівно!

Бажаємо миру і світлої долі,
Запалу, енергії, сили доволі.

Творчого вогнику, віри й наснаги,
Щедрості серця, людської поваги.

На довгих стежках Вашої ниви
Будьте завжди Ви здорові й щасливі!

Прокрутити вгору