Іван Каратник провів зустріч з учнями випускних класів Львівського фахового коледжу спорту (Фото)

У четвер, 16-го листопада поточного року, в Львівському фаховому коледжі спорту відбулася зустріч відповідального секретаря приймальної комісії Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, доцента кафедри спортивних та рекреаційних ігор, кандидата наук з фізичного виховання і спорту, майстра спорту з бадмінтону Івана Каратника з учнями 11-их класів КЗ ЛОР «Львівського фахового коледжу спорту».

Зустріч була організована завдяки сприянню заступниці директора з навчально-методичної роботи Львівського фахового коледжу спорту Оксани Вацеби та класних керівників 11-х класів.

Впродовж зустрічі було обговорено вступну кампанію 2023 року, ознайомлено учнів ЛФКС зі спеціальностями, освітніми програмами, факультетами, ліцензійними умовами, держзамовленням та матеріально-технічною базою Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

Іван Каратник запросив усіх бажаючих на навчання до нашого закладу вищої освіти зі славними спортивними та науково-педагогічними традиціями.

Прокрутити вгору