Команда ЛДУФК з футзалу сьогодні зіграє у благодійному турнірі VNZ Futzal Cup Lviv – 2024

Футзальна команда Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, сформована зі студентів кафедри футболу (завідувач – доцент Ігор Лапичак), сьогодні, 22-го травня поточного року, гратиме у благодійному турнірі VNZ Futzal Cup Lviv – 2024, який відбудеться за підтримки управління спорту та молодіжної політики департаменту розвитку Львівської міської ради. Усі зібрані кошти будуть передані Збройним Силам України.

Студенти – це активна частина сучасного суспільства, рушій багатьох прогресивних процесів та ініціатив, що не стоїть осторонь боротьби за існування нашої держави, можуть долучитися до важливої ініціативи, оскільки метою заходу є збір коштів на квадрокоптер для Збройних Сил України. Студенти в черговий раз можуть довести, що майбутнє за небайдужою, свідомою та активною молоддю.

Упродовж десяти матчів турніру, які відбудуться на майданчиках зі штучним покриттям Львівського національного університету імені Івана Франка (вул. Черемшини, 31), відбудеться благочинний аукціон, головним лотом якого буде футболка збірної України з футзалу з автографами усіх гравців та тренерського штабу національної команди, що виборола путівку на Чемпіонат світу-2024, який відбудеться в період із 14-го вересня до 6-го жовтня поточного року у трьох містах Узбекистану – Андижані, Бухарі й Ташкенті. Ще одна аналогічна футболка по завершенні турніру буде розіграна між вболівальниками у соцмережах…

УЧАСНИКИ ТУРНІРУ VNZ FUTZAL CUP LVIV2024

▶ Львівський державний університет безпеки життєдіяльності

▶ Львівський національний університет імені Івана Франка

▶ Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського

▶ Національний університет «Львівська Політехніка»

▶ Національний лісотехнічний університет України

Згідно із Регламентом, в заявці кожної команди 16 гравців. Усі матчі проводяться у форматі два тайми тривалістю по 14 хвилин «брудного часу». Команди, що посядуть перше, друге та третє місця, будуть нагороджені кубками та відповідно золотими, срібними і бронзовими медалями. А команди, які посядуть четверте і п’яте місця – пам’ятними призами.

Також спеціальними призами від оргкомітету будуть нагороджені найкращий гравець турніру, найкращий воротар турніру та найкращий гравець кожної з команд (п’ять номінантів).

 

РОЗКЛАД МАТЧІВ ТУРНІРУ VNZ FUTZAL CUP LVIV2024

22 травня (середа)

14:00
ЛДУ БЖД – ЛНУ імені Івана Франка
Поле-1

14:00
НЛТУ України – НУ «Львівська Політехніка»
Поле-2

14:35
ЛДУФК імені Івана Боберського – ЛНУ імені Івана Франка
Поле-1

15:10
ЛДУФК імені Івана Боберського – НУ «Львівська Політехніка»
Поле-1

15:10
ЛДУ БЖД – НЛТУ України
Поле-2

15:45
ЛНУ імені Івана Франка – НУ «Львівська Політехніка»
Поле-1

16:20
НЛТУ України – ЛДУФК імені Івана Боберського
Поле-1

16:55
ЛНУ імені Івана Франка – НЛТУ України
Поле-1

16:55
ЛДУ БЖД – НУ «Львівська Політехніка»
Поле-2

17:30
ЛДУ БЖД – ЛДУФК імені Івана Боберського
Поле-2

18:00
Нагородження

Прокрутити вгору