ЛДУФК імені Івана Боберського – співорганізатор Х Міжнародної конференції у місті Будва (Чорногрія)

Впродовж п’яти днів, з 26-го по 30-те травня 2024 року, в місті Будва (Чорногорія) відбудеться Х Міжнародна конференція науки, культури та спорту (www.iscs-conference.org), співорганізатором якої має честь бути Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського. Передбачено змішаний (онлайн та офлайн) формат проведення.

На конференцію запрошуються науковці, практики та аспіранти, які працюють у царині спорту, медицини, соціальних та гуманітарних наук, адміністрування, образотворчого мистецтва та дизайну, педагогіки та філології, природничих наук і математики.

До складу наукового комітету від нашого університету запрошені: професор Іванна Боднар, професор Юрій Борецький, професор Юрій Бріскін, професор Андрій Вовканич, професор Ігор Заневський, доцент Наталія Сороколіт.

Програма конференції передбачає пленарні та секційні засідання, виступи запрошених лекторів, культурну програму та багато інших заходів.

Усі повні тексти статей, представлених на конференції, будуть опубліковані в Збірнику матеріалів з номером ISBN. За бажанням учасників повні тексти доповідей, представлених на конгресі, будуть опубліковані в International Journal of Sport Culture and Science (IntJSCS) або International Journal of Current Educational Research (IntJCES) за умови позитивного проходження рецензування.

Прийом заявок на участь у конференції розпочався 8-го січня 2024 року та закінчиться 15-го травня 2024 року. Рання реєстрація завершиться 20-го березня 2024 року.

Прокрутити вгору