ЛДУФК імені Івана Боберського та ГО «Прогресильні» у рамках проєкту «Острівці Прогресильності» підписали «Меморандум про співпрацю»

Між кафедрою економіки та менеджменту (завідувачка – професорка, доктор економічних наук Наталія Павленчик) Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського та Громадською організацією «Прогресильні» підписано «Меморандум про співпрацю» у рамках проєкту «Острівці Прогресильності».

Хто думає, що викладацька робота це лише викладання дисциплін і прийняття заліків та іспитів – глибоко помиляється. Робота професорсько-викладацького складу полягає ще й у формуванні освітнього середовища, яке б створювало світоглядні обрії здобувачам вищої освіти. А це вимагає від науково-педагогічних працівників бути постійно «на хвилі прогресивних» знань і вмінь, як у спеціалізованих, так і в загально-наукових напрямках освіти.

За ініціативи завідувачки кафедри економіки та менеджменту Наталії Павленчик та підтримки керівництва нашого закладу вищої освіти 4-го грудня 2023 року було підписано «Меморандум про співпрацю» між ЛДУФК імені Івана Боберського та Громадською організацією «Прогресильні» у рамках проєкту «Острівці Прогресильності».

Підписання такого меморандуму дає можливість тіснішої співпраці з ГО «Прогресильні» й закладами вищої освіти, які матимуть аналогічні «Острівці Прогресильності» щодо висвітлення й адвокатування проблем, які існують в освітньому середовищі.

Члени ГО «Прогресильні» професорка Наталія Павленчик і доценти Вікторія Гуцуляк та Анатолій Павленчик зініціювали відкриття першого серед ЗВО Львівщини «Острівця Прогресильності» в нашому Університеті. А загалом в Українських «вишах» вже діють 32 «Острівці».

Дякуємо керівництву за підтримку й вітаємо з «Прогресильним» кроком у майбутнє.

Разом до Перемоги! Все буде Україна!

Прокрутити вгору