ЛДУФК імені Івана Боберського та ЛЛ з ПВФП імені Героїв Крут підписали угоду про співпрацю

Ректор Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, доцент Ярослав Свищ та начальник Львівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут, полковник Юрій Гусар підписали угоду про співпрацю між нашими навчальними закладами.

Зокрема, ліцей буде допомагати студентам нашого університету у здобутті окремих військових знань та навичок, а ЛДУФК імені Івана Боберського сприятиме фізичному розвитку крутян. Крім того, професорсько-викладацький склад нашого закладу вищої освіти має великі напрацювання у вихованні лідерського характеру та формуванні психології переможця особистості. Тож викладачі та вихователі Львівського ліцею імені Героїв Крут будуть переймати їхній досвід для спільної справи.

Також планується організація та проведення спільних спортивно-масових, культурно-мистецьких і патріотично-виховних заходів.

Така спільна діяльність повинна максимально сприяти покращенню якості освітнього та виховного процесів в обох навчальних закладах.

Разом до перемоги! Все буде Україна!

Прокрутити вгору