Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського підтверджує свій науково-дослідницький потенціал

Згідно оприлюдненого рейтингу закладів вищої освіти України за показниками даних наукометричної бази Scopus 2024 року колектив Львівського державного університет фізичної культури імені Івана Боберського суттєво покращив свою позицію.

Результати рейтингу ґрунтуються на показниках цитування наукових статей, опублікованих закладами освіти або їхніми фахівцями.

Рейтинг створено за результатами наукометричного моніторингу суб’єктів науково-видавничої діяльності України за показниками бази даних SciVerse Scopus у квітні 2024 року.

ПОВНИЙ РЕЙТИНГ ВИШІВ ЗА ПОКАЗНИКАМИ БАЗИ ДАНИХ SCIVERSE SCOPUS

 

Також колектив нашого Університету підтвердив статус «Високий науковий потенціал» в Ukrainian National H-index Ranking – незалежному міжнародному рейтингу, що направлений на оцінку наукової продуктивності вчених, дослідницьких груп та організацій в різних країнах на основі консолідованого показника індексу Гірша.

Рейтинг враховує сумарний показник індексу Гірша наукових установ України з урахуванням відомостей наукометричних баз даних та платформ Scopus, Web of Science та Google Scholar. На основі цих даних формується індикатор National H-index Ranking та відповідна ранжована позиція в рейтингу (Position).

УСІ РЕЗУЛЬТАТИ РЕЙТИНГУ UKRAINIAN NATIONAL H-INDEX

 

Адміністрація Університету вдячна науково-педагогічним працівникам та здобувачам освіти за підтримання високих показників науково-дослідницької діяльності.

Прокрутити вгору