Майстер-клас засновниці Міжнародного центру корекції постави «Академія Грація» Оксани Слінько (Фото)

Науково-педагогічним працівниками кафедри теорії і методики фізичної культури (завідувачка – професорка Іванна Боднар) Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського проведено вебінар для науково-педагогічних працівників, студентів, магістрів у рамках «Творчої майстерні вчителя фізичної культури» на тему «Особливості застосування заходів фізичної терапії при ідеопатичних сколіозах та плоскостопості». Захід передбачав дві частини – теоретичну та практичну, які відбулися 3-го та 8-го листопада поточного року відповідно.

У рамках навчальної дисципліни «Теоретико-методичні аспекти фізичного виховання у фізичній терапії» та відповідно до запланованих заходів творчої майстерні на базі Міжнародного центру корекції постави «Академія Грація» проведено зустріч із керівником центру, авторкою комплексної програми корекції постави на основі унікального комплексу вправ для лікувальної корекції хребта – Оксаною Слінько.

Спікером були окреслені найважливіші аспекти роботи
з особами із захворюваннями опорно-рухового апарату. Зокрема
:

▶ діагностика функціонального стану опорно-рухового апарату за авторською методикою Оксани Слінько;

▶ класифікація сколіозу;

▶ методи дослідження сколіозу та його прогресії;

▶ методи прогнозу сколіозу;

▶ міфи про сколіоз;

▶ розглянуто авторський універсальний комплекс вправ для покращення постави «Мобілізація».

Проведений захід об’єднав понад 50 слухачів, які активно долучалися до обговорення дискусійних питань.

Учасники мали унікальну можливість ознайомитися з терапевтичним ефектом авторських комплексів вправ для корекції постави «Мобілізація» та «Редресація». Практичне заняття об’єднало понад 40 учасників.

Важливою складовою практикуму стало обговорення методичних та організаційних аспектів, які необхідно враховувати під час практичних занять з особами, що мають захворювання опорно-рухового апарату.

Щиро дякуємо пані Оксані та всім учасникам за співпрацю і бажаємо їм подальшого зростання й успіхів.

Прокрутити вгору