Марія Паска та Юлія Павлова представили ЛДУФК на 84-й Щорічній зустрічі Академії менеджменту в Чикаго

У Чикаго (США) впродовж п’яти днів, з 9-го по 13-те серпня поточного року, відбулася 84-та Щорічна зустріч Академії менеджменту – 84th Annual Meeting of the Academy of Management, AOM 2024. Академія менеджменту є найбільшою організацією, яка налічує 20 000 членів із понад 120-ти країн шести континентів. Відповідно конференція є головною подією світового рівня, яка починаючи з 1936 року об’єднує науковців, які займаються питаннями бізнесу, менеджменту та управління організаціями.

Конференція дає змогу учасникам обговорити сучасні дослідження та тренди, поспілкуватися з колегами та поширити знання щодо вирішення найактуальніших викликів ХХІ століття.

Цьогорічна конференція проходила під гаслом «Інновації для майбутнього: політика, мета та організація».

Серед основних проблем, які були розглянуті впродовж конференції, були наступні:

який зв’язок між політикою, метою та інноваціями в організаціях і як це впливає на створення та розподіл вартості;

які організаційні процеси дозволяють (обмежують) прийняття рішень;

інновації в організаційній політиці, процесах і практиках можуть допомогти співробітникам і менеджерам впоратися з нерозв’язними проблемами;

інновації в організаційних формах, системах і мікропроцесах, які можуть допомогти лідерам, менеджерам і працівникам імплементувати суспільні проблеми у щоденну роботу;

яким чином організації та менеджери можуть створити політику, яка встановлює баланс між регулюванням використання новітніх технологій і стимулюванням інновацій, що узгоджується з відповідальним, цілеспрямованим зростанням;

що можуть використовувати лідери, щоб упровадити мислення відповідального ведення бізнесу в культуру, практику, розробку політики та інноваційну діяльність організації тощо.

Окремі симпозіуми під час конференції були присвячені сталому розвитку та корпоративній політиці, інноваціям та різноманітності, справедливості та інклюзивності, інноваціям та штучному інтелекту в організаціях майбутнього, інноваціям у бізнесі майбутнього, орієнтованому на людину та екологію.

Під час конференції було представлено також доповідь наших колег – завідувачки кафедри готельно-ресторанного бізнесу, професорки Марії Паски та професорки кафедри теорії і методики фізичної культури Юлії Павлової «How to Turn Crises into Opportunities? The Effect of Uncertainty on Entrepreneurial Overconfidence». Доповідь підготовлена за результатами міжнародного наукового дослідження і співпраці, та представлена у співавторстві з науковцями Університету Макевана (Канада) та Ноттінгемського університету в Нінбо (Китай).

Додамо, що з програмою конференції та тезами доповідей можна ознайомитися за покликаннями:

https://my.aom.org/ProgramDocs/2024/pdf/AOM_2024_Annual_Meeting_Program.pdf

https://journals.aom.org/toc/amproc/current

Прокрутити вгору