Професорка Марія Паска – завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, Академік Академії наук вищої освіти України по відділенню біології – уже вдруге увійшла у склад незалежних дегустаторів Favorite Food&Drinks.
Favorite Food & Drinks – єдиний в Україні міжнародний дегустаційний конкурс, метою якого є виявлення високоякісних харчових продуктів та надання їм доданої цінності. Склад членів професійної дегустаційної комісії сформовано з незалежних та висококласних фахівців, який і представляє завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу, професорка Марія Паска.
Будучи незалежним експертом, дегустаційна комісія проводитиме оцінювання «наосліп» органолептичних показників харчових продуктів у всіх товарних категоріях (номінаціях). Адже Відзнаки Favorite Food&Drinks засвідчують бездоганну якість та оригінальні смаки, привертають увагу покупців та є корисними у харчуванні. Особливу увагу приділено продуктам харчування для спортсменів, бьюті харчування.
Favorite Food&Drinks сприяє розвитку української харчової індустрії. Сенсорний аналіз – це не просто наука, а потужний інструмент, що допомагає створювати та просувати харчові продукти, які максимально відповідають очікуванням споживачів. Вдосконалення зовнішнього вигляду, смаку, текстури, аромату – усе це формує довіру до брендів і зміцнює позиції української харчової індустрії на світових ринках.
Favorite Food&Drinks продовжує підтримувати розвиток харчової галузі та допомагає виробникам створювати високоякісну продукцію, що завойовує довіру споживачів.
Українська харчова індустрія динамічно розвивається – навчання, конкурси та вдосконалення є ключем до успіху!
Запрошуємо приєднатись до офіційних сторінок нашого Університету в соціальних мережах!