Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського

ldufk_new_logo
Львівський державний
університет
фізичної культури
імені Івана Боберського

Організація кейтерингових послуг під час спортивних змагань – унікальність підготовки фахівців спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» у ЛДУФК

Організація кейтерингових послуг під час спортивних змагань, зокрема на ІХ благодійному сеансі одночасної гри в шахи, пройшло у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського. У сучасних умовах студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», під керівництвом завідувачки кафедри готельно-ресторанного бізнесу професорки Марії Паски та командної роботи доцентів цієї ж кафедри Наталії Петришин та Ольги Теслі здійснили професійну організацію кейтерингу під час спортивних змагань.

Оскільки, практична складова – основа успішної діяльності фахівців готельно-ресторанної справи, набуті фахові компетентності із основних освітніх компонентів «Організації ресторанного господарства» (відповідальний викладач – професор Марія Паска), «Кейтерингу» (відповідальний викладач – професор Марія Паска), «Технології продукції ресторанного господарства» (відповідальний викладач – доцент Наталія Петришин) та «Основ кулінарної майстерності» (відповідальний викладач – доцент Ольга Тесля ), показали високі результати роботи, щодо правильного сервірування столів, оформлення фуршетних страв, особливості їх приготування, а також оформлення та подання різновиду напоїв.

Крім того, студенти отримали додаткові практичні навички як забезпечувати гостям високий сервіс і атмосферу гостинності, що закладено в унікальність підготовки фахівців готельно-ресторанної справи у ЛДУФК імені Івана Боберського.

Такі практичні заняття доповнюють теоретичні знання студентів і забезпечують якісну підготовку фахівців у сфері гостинності, особливо у організації харчування за різними видами спортивних змагань. Такий практичний підхід підкреслює унікальність підготовки у нашому Університеті.

Вартує подякувати керівництву нашого закладу вищої освіти, оскільки створено відповідні умови для формування професійних компетентностей майбутніх фахівців у сфері обслуговування, зокрема зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Прокрутка до верху