Першокурсники ЛДУФК імені Івана Боберського завершили навчальний рік відпочинком на природі (Фото)

Студенти першого курсу факультету фізичної терапії та ерготерапії (декан – доктор педагогічних наук, відмінник освіти України, професор Мирослава Данилевич) Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського свій перший навчальний рік завершили активним відпочинком на природі під гаслами «Найкращий відпочинок – на природі» та «Спілкування з природою зміцнює здоров’я, відновлює сили».

На завершення навчального року куратором академічної групи факультету фізичної терапії та ерготерапії нашого Унівесритету, старшим викладачем кафедри української та іноземних мов (завідувачка – професор, доктор педагогічних наук Ольга Романчук), кандидатом педагогічних наук, доцентом Марією Воробель разом зі студентами першого курсу було організовано та проведено активний відпочинок на природі.

Захід відбувся на території тренінгового центру Майдан, що розташований за 25 км від Львова, біля села Майдан Жовківського району, на перетині живописних урочищ Майдан та Журі Яворівського національного парку.

Пікнік на свіжому повітрі, на лоні мальовничих пейзажів, в приємній компанії допоміг змінити домашню обстановку та морально розслабитись у колі друзів, підняти настрій і покращити самопочуття. Відпочинок поєднався з отриманням позитивних емоцій, нових вражень та цікавої інформації.

Чисте повітря, цікаве та різноманітне дозвілля, пішохідні прогулянки, приємне спілкування пішли на користь усім. Адже контакт з природою відновлює запас життєвих сил і дарує бадьорість духу.

Усі залишились задоволеними відпочинком на свіжому повітрі, провели чудово вільний час, набралися сил та отримали нові враження.

До зустрічі у новому навчальному році!

Прокрутити вгору