Плідне співробітництво випускових кафедр спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Для обговорення питань з пріоритетних і перспективних напрямів розвитку закладів готельно-ресторанного бізнесу та сучасних проблем господарювання суб’єктів сфери гостинності, у межах дії Договору про співробітництво ЗВО, з робочою поїздкою до Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського завітала завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи Національного університету харчових технологій м. Київ Лариса Шаран.

Зустріч в гостинній атмосфері забезпечила приймаюча сторона – заступник декана факультету туризму нашого Університету, доцент Андрій Кухтій, завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу, професорка Марія Паска, доцентка Наталія Петришин та викладачка Ольга Радзімовська.

Під час візиту Лариса Шаран ознайомилася з організацією навчального процесу здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», завітавши на практичне заняття з дисципліни «Основи індустрії гостинності» до студентів першого курсу денної форми навчання, та з матеріально-технічним забезпеченням випускової кафедри.

Завідувачки кафедр обмінялися досвідом з організації закордонної практичної підготовки для здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», обговорили плани щодо перспектив використання академічної мобільності в межах бакалаврських та магістерських освітніх програм, розширення нових напрямків співробітництва, а також можливості удосконалення багаторічної плідної наукової співпраці кафедр.

Щиро вдячні науковій спільноті кафедр готельно-ресторанного бізнесу за багаторічне та багатогранне плідне співробітництво. Разом до перемоги на освітньому фронті!

Прокрутити вгору