Привітання з ювілеєм Аліні Володимирівні Передерій!

Сьогодні, 25-го серпня, ювілей відзначає професорка кафедри теорії спорту та фізичної культури Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, докторка наук з фізичного виховання та спорту, авторка / співавторка близько 150-ти наукових і навчально-методичних праць, серед них монографії та низка навчальних посібників, майстер спорту з художньої гімнастики – Передерій Аліна Володимирівна – висококваліфікований педагог і науковець та просто доброзичлива й дуже хороша людина, неймовірно красива в усіх значеннях цього слова жінка, а головне, до того всього ще й прекрасна дружина, мати та бабуся, яка усю свою трудову діяльність присвятила нашому закладу вищої освіти!

Вельмишановна Аліно Володимирівно, з нагоди Вашого ювілею Ректорат та увесь колектив нашого Університету висловлюють Вам свої щиросердечні вітання й низько уклінну подяку за багаторічну сумлінну педагогічно-викладацьку діяльність і наукову роботу та вагомий особистий внесок у підготовку молодих кадрів галузі. Завершивши з відзнакою навчання в нашому, тоді ще інституті, а нині університеті, Ви прийняли пропозицію працювати на кафедрі теорії фізичної культури (нині – теорії спорту та фізичної культури) і продовжуєте з великою ефективністю це робити до нині. Тож величезне Вам спасибі за вірність професії, вірність рідному університету та рідній кафедрі, які стали для Вас другою домівкою. Без найменшого перебільшення, ну хіба що саму дещицю, дуже важко нині уявити собі без Вас колектив нашого Університету загалом, а кафедри теорії спорту та фізичної культури зокрема.

Працюючи в нашому закладі вищої освіти, Ви пройшли шлях від викладача-початківця до професорки кафедри, успішно захисти спершу кандидатську, а згодом й докторську дисертації, отримали відповідно науковий ступінь кандидата, який з часом змінився на доктора наук з фізичного виховання і спорту та почергово Вам було присвоєно вчені звання доцента й професора. При цьому Ви зарекомендували себе, як справжній висококваліфікований професіонал, фаховість якого не викликає жодних запитань і для якого немає практично ніяких секретів у підготовці молодих спеціалістів галузі фізичного виховання і спорту, тим самим заслуживши авторитет та повагу як серед колег по роботі, так й серед студентів. Втім, немає найменших сумнівів, що Ваш потенціал як вченого та викладача-новатора, наразі далеко не вичерпаний…

Окрема подяка за те, що близько двох десятків років Ви з притаманною Вам високою ефективністю очолювали на посаді директора Регіональне відділення Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Спеціальна Олімпіада України» у Львівській області, а нині не менш успішно очолюєте Комісію з моніторингу якості освіти нашого Університету та являєтеся співавтором стандартів вищої освіти зі спеціальності 017 – Фізична культура і спорт галузі знань 01 – Освіта / Педагогіка.

Напевно наглядним свідченням Вашої фаховості та професіоналізму є й державні, галузеві та громадські відзнаки: Почесна Грамота Прем’єр-міністра України, Подяки Національного олімпійського комітету України та Міністерства освіти і науки України, Почесна Грамота Верховної Ради України…

Шановна Аліно Володимирівно, вітаючи Вас з таким красивим ювілеєм у цей святковий, по-справжньому теплий літній день, на превеликий жаль, ми не маємо морального права не згадати, що ось уже 914-й день український народ веде виснажливу героїчну боротьбу у війні проти ненависних загарбників з проклятої усім демократичним світом московії. Тож перш за все бажаємо Вам, зрештою, як і усім українцям, мирного неба, витримки, психологічної стійкості та міцності духу і віри в нашу неминучу, а головне, повну Перемогу над ненависним супостатом!

Звісно, як і годиться на ювілей, бажаємо Вам й міцного-міцного здоров’я ще не на один десяток років, любові й підтримки у всьому від чоловіка, старших доньок і зятів, якомога більше радостей та утіх від молодшої і онуків, простого жіночого щастя і родинного затишку, а також щирості й поваги від колег по роботі, студентів та усіх, хто Вас оточує. Бажаємо й нових творчих успіхів у педагогічно-викладацькій та науковій роботі, добробуту і матеріального достатку, а також невичерпної енергії та наснаги у всіх Ваших добрих справах. Хай Ваші ентузіазм і завзяття завжди дарують нам усім море позитиву, а невичерпний запас творчого вогнику нехай щодня допомагає у втіленні планів в реалії життя.

Нехай у Вашій оселі завжди панують добро, мир і злагода, а доля й надалі буде прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу та вірних друзів. Нехай щирі вітання зігріють Вашу душу і принесуть океан позитивних відчуттів, а в житті хай ні на секунду не полишають Вас оптимізм, віра в дива, удача та любов!

З Ювілеєм Вас і многая літа, шановна Аліно Володимирівно!

Ювілей – це не просто свято,
Це здобутки всіх років у житті,
То ж нехай у Вас їх буде ще багато,
Щоб здійснилися задуми всі!

Щастя хай щомиті сприяє
Мати успіх, достаток й добро,
Серце радість і любов зігріває,
Друзі та рідні дарують тепло!

Нехай дарують радість Вам літа,
Душа сто літ хай буде молодою,
Хай Вам рясні колосяться жита,
Джерела б’ють цілющою водою.

Хай друзі щиро в Ваш заходять дім,
І буде хліб й до хліба на столі!
Днів світлих із друзями разом,
Здоров’я й щастя зичим Вам від душі!

Прокрутити вгору