Співпраця ЛДУФК імені Івана Боберського із ЗРСЦ НКСІУ

Понад два тижні, а саме з 4-го по 20-те липня поточного року, вже втретє за волонтерської підтримки Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського у Західному реабілітаційно-спортивному центрі НКСІУ проходив реабілітаційно-спортивний збір для осіб з травмами хребта і спинного мозку та ветеранів війни.

Цього разу наш Університет представляли студенти факультету фізичної культури і спорту Уляна Бойко, Орест Шеремета та Богдан Здоровега.

Насичена тренувальна програма (фізична терапія та ерготерапія, техніка їзди на кріслі колісному, плавання, настільний теніс, кросфіт, стрільба з лука, баскетбол, біатлон, штовхання ядра, бочі), спілкування, походи і прогулянки – наші студенти впоралися з усім та гідно представили наш заклад вищої освіти.

Не викликає жодних сумнівів, що участь в таких заходах – це для наших студентів насправді дуже потужна мотивація та неоцінний досвід, який їм допоможе в подальшому у їхній професійній діяльності.

На думку Уляни Бойко – однієї з кращих студенток нашого Університету (до речі, організатори запросили Уляну до участі в наступних аналогічних заходах), на цих зборах їм особливо пощастило. Адже окрім опанування різноманітної програми, вони мали унікальну можливість навчання та спілкування з видатною спортсменкою, чемпіонкою та багаторазовою призеркою Паралімпійських Ігор, заслуженим майстром спорту України Оленою Акопян.

Прокрутити вгору