Студенти ЛДУФК у Луцьку ознайомилися з базою та роботою студентського самоврядування ВНУ (Фото)

Делегація здобувачів першого і другого рівнів вищої освіти Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського здійснила захоплюючу поїздку в Луцьк, під час якої наші студенти мали можливість ознайомитися з матеріально-технічною і науково-дослідницькою базою, а також з роботою студентського самоврядування Волинського національного університету імені Лесі Українки (ректор – професор, доктор з фізичного виховання та спорту Анатолій Цьось).

Під час відвідин Волинського національного університету імені Лесі Українки наші студенти мали можливість поспілкуватися із ректором – професором Анатолієм Цьосьом, деканом факультету фізичної культури, спорту та здоров’я Василем Пантіком, заступницею декана з виховної роботи Ольгою Іванюк та з представниками студентського самоврядування, оглянути матеріально-технічну та науково-дослідницьку бази, бібліотеку університету й прогулятися осінніми алеями Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Окрім навчальної програми, ми також мали можливість відвідати вражаючий замок Любарта, який вразив нас своєю архітектурною красою та багатою історією. Прогулянка підземеллями костелу Петра і Павла залишила незабутні враження, занурюючи нас у атмосферу давніх часів.

Луцьк, з його мальовничими вулицями та історичними пам’ятками, справив на нас велике враження. Ми встигли насолодитися красою міста, що наповнене духом історії та сучасності.

Дякуємо всім, хто долучився до організації цієї подорожі! Сподіваємось на подальшу співпрацю і нові спільні проєкти!

Разом до Перемоги! Все буде Україна!

Прокрутити вгору