Ти можеш розпочати власну справу уже зараз!

Напередодні, 15-го травня 2024 року, у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського за участю керівниці Центру Підтримки Підприємництва Львівської міської ради, програмного менеджера проєкту «Молофактури» Анни Чуби та в.о. проректора з науково-педагогічної роботи і міжнародних зв’язків, професора Мар’яна Пітина, завідувачки кафедри готельно-ресторанного бізнесу, професорки Марії Паски відбулася презентація проєкту «Молофактури», що реалізується за участю Львівського комунального підприємства «Твори», Центру підтримки підприємництва Львівської міської ради за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX. Проект відбувається в межах реалізації титулу «Львів – молодіжна столиця Європи’25».

Керівник проєктів Центру підтримки підприємництва Львівської міської ради Анна Чуба розповіла присутнім здобувачам освіти і представникам адміністрації Університету про умови участі та можливості, які цей проєкт дає студентській молоді.

Мета проєкту полягає в тому, щоб зібрати команди серед львівських студентів та студенток ЗПТО та ЗВО, які мають цікаві бізнес-ідеї, скласти разом з ними бізнес-моделі із запуску мануфактур на базі їхніх навчальних закладів та втілити їх у життя.

Усі охочі взяти участь у проєкті «Молофактури» мають зареєструватися до 20/24 травня, початок проєкту – 29 травня.

Анкету для участі у проєкті можна заповнити
ЗА ПОСИЛАННЯМ

За результатами реєстрації 200 молодих людей отримають шанси долучитися до програми, зокрема упродовж літа пройти навчання з кваліфікованими тренерами під керівництвом Центру підтримки підприємництва Львівської міської ради. У навчальній частині проєкту учасники здобудуть знання, як перетворити свою ідею у бізнес-стратегію, як підготувати фінансовий та маркетинговий плани, сформувати власну команду та презентувати розроблений проєкт для бізнес-партнерів.

Після презентації бізнес-планів перед компетентним журі буде обрано десять команд, тобто тих, хто опрацював і представив свої бізнес-ідеї найкраще. Саме ці команди отримають фінансування у розмірі до 7 000 доларів США на розвиток власного бізнесу на базі свого закладу освіти.

Запрошуємо до участі у проєкті «Молофактури»!

Прокрутити вгору