У ЛДУФК 19-го вересня відбудеться гостьова лекція-тренінг «Розмова з титанами» ГО «МедАльянс»

У четвер, 19-го вересня поточного року, у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського, в рамках дисципліни «Педагогіка та психологія» (професор, доктор педагогічних наук Світлана Криштанович) кафедри педагогіки та психології (завідувач – доцент, кандидат педагогічних наук Валерій Соловйов) відбудеться відкрита гостьова лекція-тренінг «Розмова з титанами» (лектор – клінічний психолог Анна Музалевська).

У сьогоднішніх умовах війни, яка триває уже понад два з половиною роки, нам потрібно не лише набувати професійні знання, вміння та навички, а й набувати навички ефективної комунікації з військовослужбовцями Збройних Сил України, учасниками бойових дій, ветеранами війни. Це спонукало професорку, доктора педагогічних наук Світлану Криштанович до проведення гостьової лекції-тренінгу із залученням стейкхолдерів, які безпосередньо працюють з нашими воїнами.

За її ініціативи запрошено клінічного психолога Анну Музалевську (ГО «МедАльянс») провести для студентів другого курсу факультету терапії та реабілітації Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського в рамках дисципліни «Педагогіка та психологія» відкриту лекцію-тренінг «Розмова з титанами».

На лекції-тренінгу Ви зможете освоїти не лише навички комунікації, а й матимете також можливість стати важливою опорою для адаптації та відновлення ветеранів.

Лекція-тренінг буде актуальна для студентів нашого закладу вищої освіти усіх спеціальностей.

Відвідати лекцію-тренінг можуть усі бажаючі, як студенти, так і викладачі, за умови реєстрації.

Прокрутити вгору