У ЛДУФК імені Івана Боберського відбувся навчальний семінар «Магія часу»

У Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського був проведений навчальний семінар «Магія часу», який відбувся згідно програми підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти: «Школа педагогічної майстерності: освіта як інструмент безперервного професійного розвитку викладача закладу вищої освіти». Спікер – доктор економічних наук, завідувачка кафедри економіки та менеджменту нашого Університету, професорка Наталія Павленчик.

З 17-го по 31-е жовтня поточного року, за ініціативи та підтримки кафедри педагогіки та психології (завідувач – доцент Валерій Соловйов), факультету післядипломної та заочної освіти (декан – професор Олег Сидорко) науково-педагогічні працівники ЛДУФК імені Івана Боберського були учасниками навчального семінару «Магія часу» за програмою підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників: «Школа педагогічної майстерності: освіта як інструмент безперервного професійного розвитку викладача закладу вищої освіти». Керівник курсів підвищення кваліфікації – професорка Світлана Криштанович.

ГОЛОВНОЮ МЕТОЮ СЕМІНАРУ БУЛО СФОРМУВАТИ НАВИЧКИ:

▶ усвідомити розуміння часу та тайм-менеджменту;

▶ самоорганізації, планування, делегування та визначення пріоритетів;

▶ навички управління своїм часом і встановлення балансу між роботою та особистим життям;

▶ ефективного лідера та управління командою;

▶ набути практичних навиків використання інформаційних засобів для планування часу та управління командою.

Курс складався із практичних занять, які дозволили слухачам визначити власне уміння управляти собою в часі, складати колесо балансу та навчитися грамотно керувати робочим часом, визначати свої пріоритети та правильно їх розставити.

Особлива увага була приділена ознайомленню із найефективнішими методиками та техніками управління часом. Слухачі отримали практичні поради як правильно планувати свій час, розглянули особливості методів та мали можливість перевірити їх ефективність на власному досвіді.

Важливим та цікавим для слухачів було «знайомство» із їх зовнішніми та внутрішніми «злодіями часу» і практичні поради, як з ними боротися. Ознайомлення із змістом академічної прокрастинації. Її причини та шляхи мотивації.

На практичному занятті учасники семінару у командній атмосфері ознайомилися із основними принципами колективного тайм-менеджменту та он-лайн органайзерами, а також усвідомили зміст поняття «синергія команди» та основні риси командного лідера.

На прикінцевій зустрічі керівник програми підвищення кваліфікації Світлана Криштанович та спікер семінару Наталія Павленчик підвели підсумки роботи групи КПК-20 і урочисто вручили учасникам сертифікати про успішне завершення навчання.

Бажаємо учасникам семінару здобуті нові знання та уміння
ефективно використовувати у своїй науково-педагогічній діяльності!

Прокрутити вгору