У ЛДУФК імені Івана Боберського відбувся навчальний семінар «Міжнародні програми та проєкти у сфері вищої освіти»

У Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського відбувся навчальний семінар «Міжнародні програми та проєкти у сфері вищої освіти», що входить до програми підвищення кваліфікації «Школа педагогічної майстерності: освіта як інструмент безперервного професійного розвитку викладача закладу вищої освіти». Спікери – начальник відділу міжнародних зв’язків Лілія Бедрій-Ферцак, провідний фахівець цього відділу Мар’яна Бабич.

Із 26-го вересня по 9-е жовтня поточного року за підтримки та ініціативи факультету післядипломної та заочної освіти (декан – професор Олег Сидорко), кафедри педагогіки та психології (завідувач – доцент Валерій Соловйов), в рамках програми підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти: «Школа педагогічної майстерності: освіта як інструмент безперервного професійного розвитку викладача закладу вищої освіти» (керівник – професор Світлана Криштанович), відбувся навчальний семінар «Міжнародні програми та проєкти у сфері вищої освіти».

У ході викладу семінару «Міжнародні програми та проєкти у сфері вищої освіти» Лілія Бедрій-Ферцак та Мар’яна Бабич (на фото нижче – справа і зліва відповідно) ознайомили слухачів з:

▶ Проєктами програми Еразмус +: Ключовий напрям КА 1. Навчальна мобільність.

▶ Проєктами програми Еразмус+: Співпраця між організаціями та інституціями.

▶ Проєктами програми Еразмус+: Жан Моне в сфері вищої освіти.

▶ Ресурси для пошуку освітніх програм, грантів та стипендій.

На прикінцевій зустрічі керівник програми підвищення кваліфікації Світлана Криштанович та спікери семінару Лілія Бедрій-Ферцак та Мар’яна Бабич підвели підсумки роботи групи КПК-19, провели дискусію щодо питань міжнародної співпраці у сфері освіти, мобільності науково-педагогічних працівників. Учасникам, які виконали програму семінару урочисто вручили сертифікати про успішне завершення навчання.

Бажаємо учасникам семінару здобуті нові знання та уміння ефективно використовувати у своїй науково-педагогічній діяльності! Наближаємо нашу ПЕРЕМОГУ ще на один день!

Прокрутити вгору