У ЛДУФК відбулася лекція-тренінг від виконавчого директора ТзОВ «Телерадіокомпанії Львівська хвиля» Володимира Лучишина та аспіранта Ореста Горака (Фото)

За сприяння адміністрації Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського і завідувачки кафедри економіки та менеджменту професорки Наталії Павленчик, в нашому закладі вищої освіти 31-го жовтня поточного року відбулась лекція-тренінг від виконавчого директора Товариства з обмеженою відповідальністю «Телерадіокомпанії Львівська хвиля» Володимира Лучишина та аспіранта кафедри економіки та менеджменту Ореста Горака.

Тема заходу «Менеджмент в медіа-сфері» виявилась дуже цікавою для студентів першого і другого курсів спеціальності 073 «Менеджмент» та четвертого курсу спеціальності 227 «Терапія та реабілітація».

Зустріч включала в себе теоретичну частину щодо управління бізнесом в медіа-сфері, зокрема, радіо трансляційними компаніями. Присутні здобувачі вищої освіти взяли активну участь у обговоренні сегментації споживачів радіопродукту та перспектив розвитку радіостанцій, їх змістового та музичного наповнення.

У другій частині заняття присутнім було запропоновано розділитись на групи з метою сформувати ідеї створення радіостанції, з детальним опрацюванням системи менеджменту та програми її розвитку.

Практична частина викликала неабияку зацікавленість учасників, а результатом «командної» роботи стали креативні ідеї щодо створення нових радіокомпаній із деталізацією їх менеджменту та організації радіоефіру.

Професіоналізм, досвід і креативність лекторів захопили увагу присутніх і подана інформація, разом із практичним завданням, стали неоціненним скарбом, яким студенти поповнили свої «золоті» запаси знань!

Адміністрація, студенти, колектив кафедри економіки та менеджменту і завідувачка висловлюють щиру вдячність лектору Володимиру Лучишину й співорганізатору заходу аспіранту Оресту Гораку.

Прокрутити вгору