У ЛДУФК відбувся навчальний семінар «Змішана форма навчання: створюємо свій освітній шедевр» (Фото)

У Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського відбувся навчальний семінар «Змішана форма навчання: створюємо свій освітній шедевр» (спікер – доктор педагогічних наук, професор Світлана Криштанович), що входить до програми підвищення кваліфікації «Школа педагогічної майстерності: освіта як інструмент безперервного професійного розвитку викладача закладу вищої освіти».

Із 13-го по 27-е лютого 2024 року з ініціативи кафедри педагогіки та психології (завідувач – доцент Валерій Соловйов), факультету післядипломної та заочної освіти (в.о. декана – доцент Володимир Худоба) відбувся навчальний семінар «Змішана форма навчання: створюємо свій освітній шедевр» (спікер – професор Світлана Криштанович) програми курсів підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників: «Школа педагогічної майстерності: освіта як інструмент безперервного професійного розвитку викладача закладу вищої освіти». Керівник курсів підвищення кваліфікації – професор Світлана Криштанович.

Упродовж трьох тижнів зі слухачами спікерка, докторка педагогічних наук, професорка Світлана Криштанович на навчальному семінарі «Змішана форма навчання: створюємо свій освітній шедевр», вивчали та вдосконалювали цифрові навички, які необхідні для роботи дистанційної та змішаної форм навчання; навчалися як створити цікавий контент до своїх дисциплін, як організувати інтерактивні заняття, як налагодити емоційну та психологічну взаємодію учасників освітнього процесу.

Заходи, інтерактивні завдання та відмінна енергетика кожного учасника додали неймовірного заряду позитиву та інспірації.

Мета заходу – надати науково-методичний супровід науково-педагогічним працівникам з питань запровадження змішаної форми навчання у закладі вищої освіти.

Разом із слухачами спікерка поринула в марафон знань, де:

▶ знайомилися зі змістом змішаного навчання та його складовими;

▶ вивчали моделі змішаного навчання та досліджували їх переваги і недоліки;

▶ вчилися розуміти свої емоції та здобувачів освіти у формі змішаного навчання, щоб емоційний контакт та психологічна взаємодія викладачів із студентами у формі змішаного навчання була ефективна;

▶ вчилися як зробити свій освітній дизайн цікавим та якісним;

▶ знайомилися з онлайн ресурсами, щоб змішане навчання було інтерактивним.

29-го лютого спікерка Світлана Криштанович підвела підсумок роботи. Усім учасникам, які виконали програму семінару, вручили сертифікати про успішне завершення навчання.

Бажаємо здобуті знання втілювати у свою професійну діяльність та отримувати результат від створеного освітнього дизайну у формі змішаного навчання.

Прокрутити вгору