Участь ЛДУФК імені Івана Боберського у конкурсі проєктів за програмою Erasmus+

У рамках співпраці в сфері спорту за програмою Erasmus+ (ERASMUS-SPORT-2024-SCP) кафедра теорії та методики фізичної культури Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського об’єднала зусилля з партнерами із Португалії, Великої Британії, Чорногорії, Латвії та Франції для розроблення спільного проєкту «Європейська система моніторингу здоров’я та фізичної підготовленості для осіб віком 65+ (EUFITMOS 65plus)».

Проєкт EUFITMOS 65+ має за мету створення стандартизованого протоколу для оцінювання фізичної підготовленості та функціонального стану європейців старше 65 років та інформування населення про найбільш важливі аспекти здоров’я. Також проєкт допоможе підвищити якість та актуальність діяльності організацій-партнерів, позитивно вплине на розвиток та зміцнення партнерських мереж, підвищить здатність партнерів працювати разом на транснаціональному рівні, сприятиме розвитку нових практик і методів, а також обміну і порівнянню ідей.

Основний координатор проєкту
Академічний інститут м. Майя (Португалія)

Партнери проєкту:

▶ Лісабонський університет (Португалія)

▶ Університет Оксфорд Брукс (Велика Британія)

▶ Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського (Україна)

▶ Університет Чорногорії (Чорногорія)

▶ Рада спортивних федерацій (Латвія)

▶ Організація «E-Seniors» (Франція)

Координатором проєкту від Львівського державного університету імені Івана Боберського є професорка кафедри теорії і методики фізичної культури Юлія Павлова. До складу робочої групи ввійшли завідувачка кафедри теорії і методики фізичної культури, професорка Іванна Боднар та професорка кафедри фізичної терапії та реабілітації Катерина Тимрук-Скоропад.

Проєкт подано на конкурс 1-го березня 2024 року. Результати конкурсу будуть оголошені восени нинішнього року.

Прокрутити вгору