Вероніка Баченко завоювала два «золота» і одне «срібло» чемпіонату України-2023 з бодібілдингу

У Києві впродовж двох днів, 7-го і 8-го жовтня, тривав другий за ліком національний чемпіонат України 2023 року з бодібілдингу Mr. & Ms. Ukraine. Однією з героїнь звітного змагання стала львів’янка Вероніка Баченко – студентка другого курсу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, в доробку якої три нагороди – дві золоті медалі та одна срібна.

Студентка другого курсу факультету фізичної терапії та реабілітації нашого закладу вищої освіти Вероніка Баченко стала чемпіонкою України 2023 з бодібілдингу Mr. & Ms. Ukraine у двох видах програми змагань – бікіні дебютантки до 165 см та бікіні відкрита категорія зріст від 160 до 165 см. А в бікіні юніорки (до 23 років) завоювала срібну нагороду.

Зазначимо, що до чемпіонату України Вероніку Баченко готували тренер Олексій Кірпач і викладач кафедри фітнесу та рекреації нашого Університету, сертифікований персональний тренер «Європейського реєстру професіоналів фізичних вправ» (EREPS) Наталія Грибовська.

Щиро вітаємо Вероніку Баченко та її наставників – викладача кафедри фітнесу та рекреації Наталію Грибовську і тренера Олексія Кірпача – з блискучим виступом на другому національному Чемпіонаті України-2023 з бодібілдингу Mr. & Ms. Ukraine та бажаємо міцного здоров’я, щастя, а також нових творчих успіхів й підкорення найвищих висот і переможних виступів на змаганнях всеукраїнського і міжнародного рівнів.

Прокрутити вгору