Відкрите залікове заняття студентів першого курсу факультету педагогічної освіти з дисципліни «Теорія і методика викладання класичного танцю»

Стало гарною традицією кафедри хореографії та мистецтвознавства (завідувачка – професорка, кандидат педагогічних наук, майстер спорту з художньої гімнастики Валентина Сосіна) Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського проводити відкриті залікові уроки зі всіх дисциплін, що викладаються здобувачам вищої овіти.

Напередодні, 6-го грудня поточного року відбулося відкрите заняття студентів першого курсу факультету педагогічної освіти з дисципліни «Теорія і методика викладання класичного танцю» під керівництвом викладача кафедри Олени Шевченко і концертмейстера Наталії Парфьонової.

Це одна з основних дисциплін, що вивчаються на кафедрі, і напевно – одна з найважчих. Адже саме на її основі будується майстерність майбутнього педагога, який зможе себе проявити у різних видах хореографічного мистецтва.

Тому хочеться подякувати Олені Мирославівні за її терпіння та вимогливість до студентів, які розпочинають свій нелегкий шлях у мистецтві, а Збройним Силам України – за можливість вчитися і здобувати знання!

Слава Україні! Разом до Перемоги!

Прокрутити вгору