Відкрите залікове заняття студентів першого курсу кафедри хореографії та мистецтвознавства

Напередодні, 1-го червня поточного року, відбулося відкрите залікове заняття студентів першого курсу кафедри хореографії та мистецтвознавства (завідувачка – професорка Валентина Сосіна) Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського з дисципліни «Теорія і методика гімнастики і акробатики» (викладач курсу – доцент Наталія Пугач).

Проведення відкритих залікових занять стало хорошою традицією кафедри хореографії та мистецтвознавства нашого Університету, коли усі викладачі можуть ознайомитися з методикою проведення занять, успіхами студентів, а студенти – продемонструвати свої вміння і досягнення.

Відомо, що дисципліна «Теорія і методика гімнастики і акробатики» є вкрай важливою для хореографів, оскільки сучасні танцювальні виступи насичені гімнастичними, а особливо, акробатичними елементами.

Саме тому Наталія Пугач намагається ознайомити майбутніх викладачів хореографії з різноманітними напрямками гімнастики та акробатики, навчити їх правильній техніці виконання елементів, озброїти знаннями і вміннями.

Прокрутити вгору