Відкриті іспити магістрантів-хореографів

На кафедрі хореографії та мистецтвознавства (завідувачка – професорка Валентина Сосіна) Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського впродовж двох днів, 16-го і 19-го червня поточного року, відбулися відкриті іспити магістрантів-хореографів п’ятого курсу факультету педагогічної освіти (декан – доцент Роман Петрина).

Вже стало доброю традицією на кафедрі хореографії та мистецтвознавства нашого Університету проводити відкриті заняття, заліки та іспити з дисциплін, що вивчають студенти. Цього разу відмінник освіти України, заслужений працівник культури України, доцент Вартовник Валентина Олександрівна показала здобутки студентів-магістрантів з дисциплін «Теорія і методика роботи у професійному танцювальному колективі» та «Історія, теорія і практика народно-сценічного танцю».

На цьому заході були присутні викладачі кафедри хореографії та мистецтвознавства, кафедри гімнастики, представники деканату. Іспити складалися з двох частин: практичного показу власної постановки і усного опитування по темі.

Дуже цікаво і змістовно студенти продемонстрували свої вміння під час показу практичної роботи: постановки були зроблені у різних жанрах хореографічного мистецтва та свідчили про багатогранну діяльність педагога.

Можна не сумніватися, що цього року в нашому закладі вищої освіти навчаються дійсно талановиті студенти, яким хочеться побажати подальших успіхів у мирній Україні.

Прокрутити вгору