VII Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва імені Героя України Мирослава Вантуха

Наприкінці минулого тижня, впродовж двох днів, 3-го та 4-го листопада поточного року, у Львові відбувся традиційний, VII Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва імені Героя України Мирослава Вантуха. Учасниками заходу були й студенти та викладачі Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

З метою підвищення якості практичної та теоретичної підготовки з дисципліни «Теорія і методика українського народного танцю», студенти разом з викладачами кафедри хореографії та мистецтвознавства (завідувачка кафедри – професорка Валентина Сосіна) ЛДУФК імені Івана Боберського були присутніми на конкурсі.

Поєднуючи теоретичні знання з практичною підготовкою, студенти під керівництвом доцента кафедри хореографії та мистецтвознавства, заслуженого працівника культури України Валентини Вартовник оволодівали особливостями викладання українського народного танцю у різних професійних і самодіяльних хореографічних колективах, методики постановки концертних номерів, організації та проведення великих концертних програм.

Прокрутити вгору