Вітання Оксані Луковській з ювілеєм!

Сьогодні, 17-го вересня, ювілей відзначає старший диспетчер деканату факультету педагогічної освіти Луковська Оксана Миколаївна – висококваліфікований, досвідчений та відповідальний фахівець, добропорядна, скромна та завжди привітна Людина з великої літери, прекрасна дружина і мати та по-справжньому красива в усіх значеннях цього слова Жінка, яка вже три десятиліття працює в нашому закладі вищої освіти.

Вельмишановна Оксано Миколаївно, з нагоди ювілею Ректорат і увесь колектив нашого Університету висловлюють Вам свої низько уклінні вітання та щиросердечну подяку за багаторічну сумлінну працю, упродовж якої Ви завжди якісно й добросовісно виконували свої функціональні обов’язки й тим самим зарекомендували себе, як справжній професіонал своєї справи і заслужили авторитет й повагу серед колег по роботі та студентів.

В ювілейний Ваш день народження, в це прекрасне і радісне свято, зичимо Вам любові й добра, натхнення та сил і прекрасного самопочуття! Будьте щасливою людиною й цінуйте життя як найбільший, безцінний дарунок від Бога! Хай здоров’я міцне і наснага душі ніколи в житті Вас не покинуть. Нехай зникнуть назавжди невдачі і сум, хай у щасті літа Ваші линуть. Нехай доля до Вас завжди прихильною буде і на зустрічі теплі хай буде кожен раз багата.

Бажаємо, щоб здоров’я Вас ніколи не підводило, а енергії та оптимізму вистачало ще на довгі-довгі роки. Нехай в душі в будь-яку пору року будуть весна і радість, а щастя і любов назавжди пропишуться у Вашому домі. Нехай чоловік підтримує в усьому, а сини Вас якомога частіше радують і завжди при потребі допомагають, а друзі ніколи не забувають. Живіть легко і сповна насолоджуйтеся кожною хвилиною буття!

Нехай усмішка стане ключем, який відчиняє для Вас усі двері разом із цілеспрямованістю, упевненістю та мудрістю. Зичимо чіткості й послідовності у прийнятті рішень з невеличкими вкрапленнями творчості та спонтанності. Нехай бажання стануть цікавими планами і реалізовуються упродовж життя в порядку надходження.

Нехай у Вашому житті все складається гармонійно, а найрідніші люди зігрівають увагою та нехай поважають колеги. Подорожуйте й відпочивайте у перервах між професійною діяльністю. Як можна частіше насолоджуйтеся різноманіттям квітучого, чаруючого довкілля й черпайте натхнення. Зичимо Вам яскравих вражень та благополуччя і Божого благословення на кожне щодення. Нехай за сонячним горизонтом відкриваються обриси нових планів і мрій!

З роси й води Вам, Оксано Миколаївно!
І нехай Господь береже Вас та Ваших рідних і близьких та нашу одну на всіх Неньку Україну!

Роки життя, наче птиці, летять,
Їх ніколи не вернеш назад.
Ніби вчора було тільки вісімнадцять,
А сьогодні уже кілька разів по надцять.

Дарма, що рік за роком проліта,
Що скроні Ваші вже сивіють.
Нехай же молодою залишається душа
І думи хай ніколи не старіють.

Бажаємо Вам здоров’я міцного,
Дівочої сили, як в добрі часи,
Веселої пісні, дотепного жарту
І щастя земного з води і роси.

Хай сили помножаться втричі,
Здоров’я прибуде, як чиста роса,
Складаєм подяку, бо Ви того варті,
Нехай переможе молитва й краса!

Прокрутити вгору