Вітання Юрію Геннадійовичу Любіжаніну з 70-літтям!

Сьогодні, 11-го травня, свій 70-літній ювілей відзначає старший викладач кафедри зимових видів спорту Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського – Любіжанін Юрій Геннадійович – висококваліфікований викладач, автор / співавтор понад 60 наукових та науково-методичних праць, член Львівської обласної федерації лижного спорту, а головне, прекрасний чоловік, батько й дідусь та просто добра, хороша й порядна Людина, що уже близько чотирьох десятків років працює у нашому виші!

Вельмишановний Юрію Геннадійовичу, з нагоди Вашого поважного ювілею, Ректорат і увесь колектив нашого університету, разом зі студентами та кількома поколіннями випускників висловлюють Вам свої щиросердечні вітання та низько уклінну подяку за багаторічну педагогічно-викладацьку й наукову діяльність і вагомий особистий внесок у підготовку молодих спеціалістів галузі. Здобувши диплом про вищу освіту в нашому, тоді ще інституті, а нині університеті, Ви прийняли пропозицію спробувати себе у викладацькій роботі на кафедрі зимових видів спорту і працюєте на ній до нині – тож це вже триває 38-й навчальний рік.

Впродовж усієї трудової діяльності в нашому університеті Ви завжди вирізнялися своїм професіоналізмом – фахово і відповідально виконували свої функціональні обов’язки і тим самим не словом, а ділом показували молоді, як саме потрібно ставитися до своєї роботи. Окрема подяка Вам за людяність, комунікабельність та рідкісне вміння завжди створювати довкола себе позитивну ауру. Про таких як Ви, в народі кажуть «душа компанії». Тож нині дуже важко уявити собі без Вас як кафедру зимових видів спорту, так і загалом колектив нашого закладу вищої освіти.

Спасибі Вам і за те, що виростили разом з дружиною двох прекрасних синів, які також закінчили наш університет. Щоправда, молодший нині призупинив роботу за фахом, але на то є дуже поважна причина – будучи офіцером запасу, з перших днів повномасштабного вторгнення москалів на нашу землю, він пішов у Збройні Сили України боронити Батьківщину. А старший працює начальником Львівського регіонального центру фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» та паралельно займається тренерською діяльністю. І що цікаво, десять днів тому, а саме 1-го травня 2024 року, згідно наказу Міністерства молоді та спорту України №2705 Володимиру Юрійовичу Любіжаніну за підготовку дефлімпійського чемпіона Ярослава Гульоватого присвоєно звання Заслужений тренер України з лижних перегонів. І напевне саме ця подія, що трапилася фактично напередодні Вашого 70-літнього ювілею, стала найкращим для Вас подарунком до нього!

Втім, в цей прекрасний весняний суботній день напередодні Провідної неділі, вітаючи Вас з ювілеєм, ми, на превеликий жаль, не можемо не згадати, що нині триває уже 808-й день, як увесь наш народ на чолі зі Збройними Силами України веде на полі бою героїчну боротьбу за свободу і незалежність та суверенітет і цілісність нашої Держави проти рашистів-загарбників з клятої московії. Тож ми в першу чергу бажаємо Вам, та зрештою, як і нам усім, мирного неба, сили духу і психологічної стійкості та незламної віри в нашу якомога швидшу, а головне, повну перемогу над супостатом!

Звісно, як годиться на уродини, а тим паче на такий красивий ювілей, бажаємо Вам й міцного-міцного здоров’я ще не на один десяток років, щирої любові й підтримки у всьому від дружини, синів і невісток, якомога більше радостей від онуків, а також родинного затишку і добра та достатку. Бажаємо й щирості і простої людської поваги від колег по роботі й студентів, друзів та усіх, хто Вас оточує, а також нових творчих успіхів у викладацькій діяльності та цікавих, але при цьому спокійних трудових буднів.

70 – солідна цифра! А особливо в тому випадку, коли це ювілей. Втім, роки біжать, але на Вас це аж ніяк не позначається. Ви все такі ж бадьорі, молоді душею, доброзичливі та життєрадісні, готові до нових життєвих пригод. Дякуємо Вам за мудрість, досвід і поради, якими Ви так щедро ділитеся з нами. Залишайтеся таким, який Ви є ще не один десяток років!

Вітаючи Вас із 70-річчям, від душі бажаємо почуватися щасливою людиною того самого віку, в якому можна дітям і онукам дати цінну пораду, коли можна не боятися зробити помилку, коли є чим пишатися і про кого згадати, коли хочеться співати та радіти кожному новому дню! Бажаємо Вам здоров’я, поваги, достатку та міцної любові рідних!

Нехай життя зменшить темп і дозволить насолоджуватися повною мірою кожним новим днем. Бажаємо Вам сили та впевненості, витримки і розважливості у кожній справі. Бажаємо пишатися прожитими роками, бажаємо побудувати нескромні плани ще на багато років наперед. І нехай усі ці плани успішно втілюються в реалії Вашого життя!

З ювілеєм Вас, шановний Юрію Геннадійовичу, і нехай Всевишній береже Вас
та Ваших рідних й близьких і нашу рідну Неньку Україну!

Зупинить час ніщо не в змозі
І шумить ліс, і цвіте сад
На сонячнім вашім порозі
З’явилось цілих 70!

Ваш ювілей – важлива дата
Про це зараз пам’ятать не слід,
А ліпше щиро побажати
Щастя, здоров’я і довгих літ.

Щоб життя завжди було у мирі
В колі близької сім’ї,
Нехай пісні чудові й щирі
Вам в гаю прошепочуть солов’ї.

70 – є зовсім небагато,
Дуже щаслива і гарна пора,
Бажаємо вам у родинне свято
Довгих років радості і добра.

Нехай над вами буде блакитне небо,
Не залишать сили на путі
І живіть стільки, буде скільки треба
Гордо ступайте у житті.

Нехай вам сонечко світить, а серце співає
Нехай печаль дороги до серця не знає,
Нехай щастя буде у вашому домі,
І радість нехай з вами буде завжди
Здоров’я міцного і справедливої долі
Нехай Господь Бог дає на довгі роки.

Прокрутити вгору